Arızlı’da 2 kadın hastaneye kaldırıldı!

Arızlı’da mahkemenin icra kararına tepki gösteren grup arasında bulunan Nejla Azak beyin kanaması, Recep Uğur’un annesi Aynur Uğur ise mide kanaması g...

Arızlı’da mahkemenin icra kararına tepki gösteren grup arasında bulunan Nejla Azak beyin kanaması, Recep Uğur’un annesi Aynur Uğur ise mide kanaması geçirdi. Her iki kadında Seka Devlet Hastanesine kaldırıldı. Nejla Azak’ın durumunun kritik olduğu öğrenilirken Aynur Uğur’un ameliyata alınabileceği öğrenildi. Arızlı sakinleri de direnişte bulunan kadınlara destek olam için Seka Devlet Hastanesine gitti.

#

21 Nis 2011 - 13:48 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.