Arpacı: Adaletli yönetim nasıl olur göstereceğim

    MHP İzmit Belediye Başkan Adayı Dr. Ayhan Arpacı, “Aday olduğum ilk günden beri söylüyorum, benim amacım temiz siyaset ve adaletli yönetim. Bu gid...

 

 

MHP İzmit Belediye Başkan Adayı Dr. Ayhan Arpacı, “Aday olduğum ilk günden beri söylüyorum, benim amacım temiz siyaset ve adaletli yönetim. Bu gidişata artık bir dur dememiz lazım. Siyasete dokunan zengin oldu, onun oğlu bunun oğlu sürekli haberlerini alıyoruz. Bunun önüne geçmek için aday oldum. Allahın izniyle seçildikten sonra herkese adaletli yönetim nasıl olurmuş göstereceğim. Bu konuda en büyük görev sizlere düşüyor artık sizi kandırmalarına izin vermeyin” şeklinde konuştu.

“SOSYAL BELEDİYECİLİK BU DEĞİL”

Arpacı, “İnsanlar barakalarda yaşarken belediye bisiklet, tablet dağıtıyor, çorba çeşmesi açıyor. Sosyal belediyecilik bu değil. Bu göz boyamadır, halkı sadakaya alıştırmaktır. Sen vatandaşa dilediği gibi yaşayabileceği standartlara ulaştır, bırak vatandaş ne yapıyorsa kendi yapsın. Biri CV dağıtıyor seçimden sonra işe alacağım diye, diğeri tablet ve birçok şey. Bu oyunlara gelmeyin ve 30 Mart’ta gereken cevabı verin. Adaletli dürüst bir yönetim için ödünç oylarınızı bekliyorum” dedi.  

#

14 Mar 2014 - 12:05 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.