Arsal: Doğan unutmamalıdır ki, o koltuk gelip geçicidir

İzmit Kent Merkezi’ni ziyaret eden AKP Milletvekili aday adayı Nedim Arsal, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı eleştirerek, “Başkan Doğan unutmamal...

İzmit Kent Merkezi’ni ziyaret eden AKP Milletvekili aday adayı Nedim Arsal, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı eleştirerek, “Başkan Doğan unutmamalıdır ki, o koltuk gelip geçicidir. Siyaset gömleğini çıkardıktan sonra yine de halkın içinde yer alabiliyorsa işte o zaman gerçek bir siyasetçidir.

AKP İzmit İlçe Başkanlığı’ndan istifa ederek milletvekili aday adayı olan Nedim Arsal, ziyaretlerine devam ediyor. Arsal önceki gün İzmit Kent Merkezi Başkanı Murat Barış’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında siyasette neler yapacağını ve bir siyasetçinin nasıl olmasını gerektiğini söyleyen Arsal, her zaman mütevazı olduğunu, bu sayede kazandığının açıkladı. İzmit Kent Merkezi Başkanı Murat Barış, Arsal’ın milletvekili aday adaylığı için şanslı isimlerden biri olduğunu belirterek, “ Bazı şeyleri kazanabilmek için yer mevki önemli değildir. Önemli olan insanlığımızla karşıdaki kişide bir iz bırakabilmektir. Bu da Nedim Bey’de var” diyerek Nedim Asal’a övgüler yağdırdı.

MAKAMLAR GEÇİCİDİR
Konuşmalarında bir siyasetçinin sözlerine çok dikkat etmesi gerektiğini belirten Arsal, “Milletvekili aday adaylığımı laf olsun diye açıklamadım. Başbakan Erdoğan’dan aday ol sözü beni bu yolda cesaretlendirdi. Tabi en önemlisi tahammül yoklamasında herkesin beni istemesi oldu. Bir insan siyaset yaparken kişiliğini unutmaması gerekiyor. Mevki makam hepsi gelip geçicidir. Önemli olan birilerinin bizim ismimizi duyduğunda yüzünde tebessüm oluşmasıdır. Kurumsal açıdan en tecrübeli parti bizim partidir. Ancak buna güvenerek çalışmamak ya da sadece seçim sırasında ortaya çıkmak siyaset içinde yer almaz” dedi.

KENDİSİNİ GÜLDÜRMEMELİ
Konuşmasında İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı da eleştiren Arsal, “Başkan Nevzat Doğan unutmamalıdır ki, o koltuk gelip geçicidir. Siyaset gömleğini çıkardıktan sonra, yine de halkın içerisinde yer alabiliyorsa işte o zaman gerçek bir siyasetçidir. Herkes sınırını ve konuşacağı kelimeleri iyi bilmelidir. Bilmelidir ki, kendisine arkadan güldürmemelidir” diyerek Başkan Nevzat Doğan’a göndermede bulundu.

#

24 Şub 2011 - 09:27 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.