Arslan: Aidatlara zam yapmaya mecbur kaldık

Körfezkent 2. Etap Sitesi Yönetim Kurul Başkanı Ahmet Miraç Arslan, site sakinlerinin tepki gösterdiği aidat zamları ile ilgili açıklama yaptı. Arsla...

Körfezkent 2. Etap Sitesi Yönetim Kurul Başkanı Ahmet Miraç Arslan, site sakinlerinin tepki gösterdiği aidat zamları ile ilgili açıklama yaptı. Arslan, “2015 yılı Aralık ayının son günlerinde sitemizin en büyük gider kalemini oluşturan personel giderlerine, devletin yapmış olduğu yaklaşık yüzde 30 asgari ücret zammı, yüzde 6,8 elektrik zammı, ayrıca garantiler bittiği için ısınma sistemleri, kazanlar, jeneratörler, hidrafor sistemleri bakım maliyetleri yüzde 40 artmış ve bu artışlar işletme bütçesine yüzde 27 aidat artışı yapılmasına bizleri mecbur kılmıştır. Yapılan aidat işletme bütçesi 2 yıl yürürlükte kalacaktır. 2 yıl içerisinde hiç bir şekilde aidatlarda artış yapılmayacaktır” dedi.

 

“MALİYETLERİN DÜŞÜRÜLMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Sözlerini sürdüren Ahmet Miraç Arslan, “Yönetime seçildiğimiz günden itibaren maliyetlerin düşürülmesi için çalışmaktayız. Her ay 9 güvenlik ve 10 kadrolu personel maaşları, doğalgaz, elektrik ve su faturaları, asansör parçaları ve bakımlar, 21 dönüm çim ve peyzaj bakımı, jeneratör yakıt ve bakımları, kazan dairelerinin bakım ve parçaları, hidrofor bakım ve yedek parçaları ve bunun gibi giderler site yönetimi kasasındaki paradan karşılanmaktadır. Bu haber; gerçeklikten uzak bir şekilde sırf site yönetimini ve yönetimde görev almakta olan bizleri karalama amacı taşımakta olup bu tür haberlere itibar edilmemesi gerekmektedir” şeklinde konuştu.

#

17 Oca 2016 - 15:47 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

831 ada iztop park evleri - yönetim kurul başkanını tebrik ediyorum söyledikleri doğru veya yanlış adam gibi çıktı açıklama yaptı iztop park yönetimi ve başkan orhan şanlı sakinlerini insan yerine koymadığı için muhatap bile almıyor tekrar ahmet miraç beyi kutluyorum,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ocak 15:47