Arslan:3 puan da olabilirdi

90 DAKİKA BOYUNCA AYAKTA KALDIK Erzurumspor'u en iyi şekilde misafir ettiklerini belirten Arslan şu şekilde konuştu: Geçen hafta elde ettiğimiz Ofsp...

90 DAKİKA BOYUNCA AYAKTA KALDIK

Erzurumspor'u en iyi şekilde misafir ettiklerini belirten Arslan şu şekilde konuştu: Geçen hafta elde ettiğimiz Ofspor galibiyeti ile kendimize geldik. Açıkçası bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Hafta içinde teknik adam değişikliğine gidildi ve yeni hocamız Fatih Akyel oldu. Kendisi ile ilk maçımıza çıktık. Erzurum karşısında 90 dakika boyunca ayakta kaldık ve galibiyeti kaçırdık. Uzatma anlarında yararlanamadığımız pozisyonun ardından maç bitti. 1 puan fena değil ancak 3 puan da olabilirdi. 

 

DOSTÇA BAŞLADI, DOSTÇA SONA ERDİ

Şampiyonluk hedefi ile mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor çok güçlü bir kadroya sahip. İki takım için de oldukça zor bir maç olacağı kesindi. Tabii ki sahamızdaki maçı kazanmak isterdik ama nasip olmadı. Dostça başlayan maç dostça sona erdi. Kocaeli Birlikspor olarak güzide rakibimizi adlarına yakışır bir şekilde ağırlamaktan gurur duyduk. Kendilerine bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.

#

23 Eki 2016 - 10:35 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.