Arslanbey futbol sahası hizmete giriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kartepe Arslanbey’de inşa ettiği futbol sahası tamamlandı. Kentin her köşesini spor alanlarıyla donatma projesinde...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kartepe Arslanbey’de inşa ettiği futbol sahası tamamlandı. Kentin her köşesini spor alanlarıyla donatma projesinde çok sayıda tesisi hayata kazandıran Büyükşehir Belediyesi, Kartepe-Arslanbey Mahallesi’nde FİFA standartlarında sentetik çim futbol sahası inşa etti. 17 Eylül Çarşamba günü saat 18.00’de düzenlenecek tanıtım programıyla saha hizmete girecek.

 

450 KİŞİLİK TRİBÜN

Toprak zeminli saha Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yapılan çalışmayla FİFA standardında sentetik çim sahaya dönüştürüldü. Tribünleri ve soyunma odaları ile sahanın etrafındaki tel örgüler de yenilendi. Sahada gece müsabakaları için aydınlatma yapıldı. Mevcut çelik tribün boyanarak koltuklar yerleştirildi. Tribünün çatı kaplaması da yenilendi. 68x105 ebadındaki saha, 450 kişilik tribüne sahip.

#

16 Eyl 2014 - 16:04 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.