Artvin'in kurtuluşunun 96. yıl dönümünü kutlandı

Artvin’in kurtuluşunun 96. yıldönümü Gölcük Artvin İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl da coşkuyla kutlandı. Der...

Artvin’in kurtuluşunun 96. yıldönümü Gölcük Artvin İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl da coşkuyla kutlandı. Dernek başkanı Mehmet Akif Alponat ev sahipliğinde Gölcük Belediyesi Ilıca Tesislerinde gerçekleştirilen programa Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AKP Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İSU Gölcük Şube Müdürü Mehmet Yaman, İSU İsale hatları ve havza koruma şube Müdürü Sabri Özdemir ile çok sayıda davetli katıldı.

 

“ARTVİN İNSANI YİĞİTTİR”

Açılış konuşmasını yapan Mehmet Akif Alponat, “Kocaeli genelinde iki yüz binin üzerinde hemşerimiz var. Artvin insanı yapısı gereği bulundukları ortama hemen uyum sağlar” dedi. Ardından söz alan Mehmet Ellibeş ise “Artvin insanı yiğittir, merttir. Bulunduğu toplumda hayaller kurar bu hayaller uğrunda da mücadele eder. Gölcük mozaik yapısı içerisinde Artvin ilini tüm gelenekleri ve adetleriyle ilçemizde yaşatan derneğimize teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

#

28 Mar 2017 - 18:00 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.