Askerleri darp eden 7 kişi tutuklandı

İzmit-Kandıra yolunda bir otobüsün önünü keserek çarşı izninden dönen 5 askeri darp eden 10 kişi, İzmit Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardında...

İzmit-Kandıra yolunda bir otobüsün önünü keserek çarşı izninden dönen 5 askeri darp eden 10 kişi, İzmit Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından öğlen saatlerinde Kocaeli Adliyesi’ne sevk edilmişti. Jandarma ekiplerinin koruması altında adliyeye getirilen 10 kişinin yakınları basın mensuplarının görüntü almasını engellemek isterken arbede çıkmış ve Jandarma Komutanının kolu çıkmıştı. Adliyede işlemleri tamamlanan 10 kişiden 7'si tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla olmak üzere 3 kişi serbest bırakıldı. Arbede sırasında İzmit Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gazi Özdemir'in kolunun çıkmasına neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişinin de polis merkezindeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

#

21 Tem 2017 - 21:14 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Ak yazili hakan - Bedavadan boş yorum yapmayın ben sakaryadayim tutuklananlar çubuklu gençleri alayı karadenizli onlar askere saygı duyan insanlar eger ki orda yanlışlık varsa asker sopayı yemiştir yoksa askerin kılına dokunmazlar önce o insanlari da taniyin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 21:14
04

aydın aydın - Bu şereften yoksun insanlar, nasıl bir maganda zihniyetinde olduğu; adliye önüne gelen yakınlarından belli gazeteci basın falan kalmadı saldırıya kalktılar. Tahminen askerle tartışan otobüsteki gençte ilerde bu ülkedeki insanların başına bela olucak, düşünsenize otobüste bir tartışma oluyor “bu genç sanki savaş çıkmış gibi bütün yakınlarını arıyor askerleri hedef gösteriyor. Şimdi sorarım yarın öbür gün bu gibi insanlar sizi trafikte taciz etmez mi, kalabalıkta yürüseniz omzunuz çarpsa dövmeye kalkmaz mı, göz göze gelseniz niye yan baktın demez mi.. Otobüste yaşanan olay her neyse suçlu-suçsuz ceza-taktirini her birey kendi mi verecek? Nasıl bir toplum oluyoruz. Gücü yeten yetene yazık.

Bir eleştiride basına; adliye önünde bu insana benzeyen yaratıklar sizi tartaklıyor, sesiniz çıkmıyor. Çok daha basit bir olayı futbolcu yapsa haftalarca konuşursunuz, şimdi nerdesiniz??? Tepkiniz çok yetersiz.

"hem suçlu, hem güçlü" derler ya bu kabile mantığında yaşayanlarda böyle. Haber değeri ne sizin için Suçsuz insanların ölmesi mi lazım, yoksa tecavüz mü?

Ey güzel iyi yürekli hemşerilerim, bir hadisi şerifte derki “İman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de (gerçek anlamda) iman etmiş olamazsınız.” HERKESE BİRBİRİNE KARŞI SABIR DİYORUM.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 21:14
03

Mehmet - beş asker bir çocuğu dövmüş kimse durup dururken askere saldırmaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 21:14
01

kahya - kimse askere sopa atamaz bunlar amaçlı insanlar asker düşmanı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 21:14