Askerlerin darp edilmesi davasında 2 kişi daha tutuklandı

Geçtiğimiz pazar günü, İzmit- Kandıra arasında sefer yapan yolcu otobüsunde çarşı izninden dönen askerler ile bir genç arasında başlayan tartışmanın a...

Geçtiğimiz pazar günü, İzmit- Kandıra arasında sefer yapan yolcu otobüsunde çarşı izninden dönen askerler ile bir genç arasında başlayan tartışmanın ardından gencin yakınları tarafından halk otobüsünde 5 asker tekme tokat dövüldü. Mahkemeye sevk edilen 9 kişiden 7 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilirken  2 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

 

2 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI

Zanlıların adliyeye sevk edildikleri sırada yakınları ile jandarma arasında çıkan ikinci arbede de İzmit İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gazi Özdemir'in kolu çıktı. Yakınları ayrıca gazetecilerin de görüntü almalarını engellemeye çalıştı. Çıkan arbede de gözaltına alınan Tugay Gürkan ve Mehmet Ali Bulut da sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#

23 Tem 2017 - 09:53 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

sabri - herkes konuşuyor, bu askerler kızlara sarkıntılık etmiş kaç gün oldu,kanıt yok kızlar gelip şikayetçi neden olmuyor,varsa böyle birşey bütün ulusal basına çıktı,bir tane mi kişi gelmez bu askerler bize sarkıntılık etti bu çocukta bizi korudu demez,demek işin içinde başka birşey var.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Temmuz 09:53
05

Hasan - Harun,ben körfezde oturuyorum ne askerleri tanırım ne diğerlerini senin eşinin kardeşinin başına gelse aynı tepkiyi veririm asker dövmeyi bende tasvip etmiyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Temmuz 09:53
03

Hasan - Askerler sivil olarak niye çıkıyor sivil olarak her şeyi yap adam döv sarkıntılık et iş adliyeye gelince ben askerim yok ya sen dayağı sivil olarak yemişsin ben daha önce izmitte şahit oldum bayanlara laf atıyorlar bayan napsın adım lekelenmesin diye şikayetçi olmuyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Temmuz 09:53
02

recep - bunlar iyi bir ceza almaz ise bu asker dövme işi yol olur gizli asker düşmanlarına gün doğar . türk askeri dövülmez sevilir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Temmuz 09:53