Assan Hanil, en fazla kadın istihdam eden şirket oldu

Kibar Holding grup şirketlerinden Assan Hanil, İŞKUR tarafından verilen “en fazla kadın istihdam eden şirket” ödülünü aldı. İzmit Belediyesi ile İŞKUR...

Kibar Holding grup şirketlerinden Assan Hanil, İŞKUR tarafından verilen “en fazla kadın istihdam eden şirket” ödülünü aldı. İzmit Belediyesi ile İŞKUR ortaklığında düzenlenen etkinlikte ödülü, Assan Hanil İSG ve Çevre Birim Yöneticisi Çiğdem Aksu, İzmit Kent Konseyi Başkanı Cafer Kozluca’nın elinden aldı.

 

103 KADIN ÇALIŞAN VAR

Gerçekleşen törene, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz ve İzmit Kent Konseyi Başkanı Cafer Kozluca da katıldı. Assan Hanil Genel Müdürü Okan Gedik, halen bünyelerinde mavi yakalı 65, beyaz yakalı 38 olmak üzere toplam 103 kadın çalışan bulunduğunu dile getirdi.

 

“BİRLİKTE BAŞARILI OLDUK”

Assan Hanil’in 20 yılda elde ettiği başarılarda kadınların azminden büyük destek aldıklarını belirten Gedik, şunları söyledi: “Toplumlarda nüfusun yarısını oluşturan kadınlar, ekonomik ve kültürel ilerlemede temel etken durumundalar. Kadınların aktif rol almadığı hiçbir hareketin gerçek anlamda bir gelişme olmadığının bilincindeyiz. Assan Hanil ailesi olarak 20 yılda elde ettiğimiz başarılara çalışanlarımızın azmi ve dayanışma ile el ele ulaştık.”

 

“KADINLARIN KATKISI BÜYÜK”

“Bugüne kadar birçok başarıya, kadın çalışanlarımızın katkıları sayesinde imza attık. Şirket mottomuz olan “Bugün için daha iyi. Yarın için daha ileri…” derken kadınlarımızdan daima büyük güç alıyorum. Kadınlarımızın toplumda ve iş dünyasında taşıdığı pek çok sıfatı, benzersiz duygusal zekalarını da katkısıyla en iyi şekilde hayata geçirmelerini hayranlıkla izliyorum. Kadınların toplum, iş dünyası, eğitim, spor, üretim, sanat, bilim gibi alanlardaki yarattıkları değer sayesinde dünyanın daha güzel, üretken ve yaşanır bir yer olduğuna yürekten inanıyorum.”

 

“BİRLİKTE BÜYÜYECEĞİZ”

Assan Hanil’in ülkesinde lider, küresel şirket olma hedefi ile zirveye giden yolda kadın çalışanlarıyla birlikte sağlam adımlarla yürüdüğünü vurgulayan Gedik, kadınların iş dünyasında hak ettikleri yere gelmeleri için kurum olarak daima büyük gayret içinde olduklarını ve bundan sonra da bu gayreti sürdüreceklerini belirtti.

#

25 Mar 2017 - 12:57 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.