Assan Hanil’den bir yenilik daha

Otomotiv yan sanayinin önemli ana parça tedarikçilerinden olan Assan Hanil, SAP Enable Now Projesi’ni hayata geçirdi. Assan Hanil, tüm iş süreçlerini...

Otomotiv yan sanayinin önemli ana parça tedarikçilerinden olan Assan Hanil, SAP Enable Now Projesi’ni hayata geçirdi. Assan Hanil, tüm iş süreçlerini yeniden tasarlamak, süreçlerini dijitalleştirmek ve teknoloji çözümleriyle entegre etmek üzere yola çıktığı Doruk Projesi ile 2017 SAP Projeleri Ödül Töreni’nde “Yılın Yeni Nesil Eğitim Ödülü”ne layık görüldü.

 

TÖREN İSTANBUL’DA

Bu yıl 22. kez gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en büyük teknoloji etkinliklerinden olan SAP Forum İstanbul, İstanbul Kongre Merkezi’nde ‘Digital Business’ temasıyla iş dünyasını bir araya getirdi. Endüstri 4.0 dönüşümü, Akıllı Şehirler, Ticaret Ağları, Dijital Yönetim Kurulu gibi birçok konuda dünyadan ve Türkiye’den müşteri dönüşüm hikâyelerinin yer aldığı özel oturumlar ve yeni demolar ile SAP Forum, paylaşım ekonomisinde işini nasıl büyütebileceği hakkındaki sorulara cevap arayan tüm firmalar için buluşma ortamı sağladı.

 

PROJE TANITILDI

Gün boyu süren forumda, Assan Hanil Bilgi Teknolojileri Müdürü Ediz Sarıkaya’nın moderatörlüğünü yaptığı, İnsan Kaynakları departmanından Gamze Özmen ve İş Sağlığı Güvenliği departmanından Laçin Haktanır’ın da konuşmacı olduğu “Üç İş Kolu, Tek Çözüm” başlıklı panelde, Assan Hanil’in SAP dönüşüm projesi olan Doruk Projesi anlatıldı. Panelde Doruk Projesi’nin Bilgi Teknolojileri, İnsan Kaynakları ve İş Sağlığı Güvenliği departmanları açısından getirileri paylaşıldı.

 

“BİZİ DORUĞA TAŞIYACAK”

Etkinliğin sonunda düzenlenen 2017 SAP Projeleri Ödül Töreni kapsamında ise Assan Hanil, “Yılın Yeni Nesil Eğitim Ödülü”ne sahibi oldu. Assan Hanil Bilgi Teknolojileri Müdürü Ediz Sarıkaya, “Küresel oyuncu olmak isteyen bir şirketiz. Bunun için de, iş süreçlerimizi yeniden tasarlamak, süreçlerimizi dijitalleştirmek ve teknoloji çözümleriyle entegre etmek üzere yola çıktık. Bu noktada, SAP S/4 Hana 1610 teknolojisi çözüm olarak karşımıza çıktı. Assan Hanil, uçtan uca yeniden tasarladığı iş süreçlerini SAP S/4 Hana 1610 projesinde Simple Lojistik uygulamalarını hayata geçiren ilk Türk otomotiv firması oldu. Bu projemizin bizi doruğa taşıyacağını düşündüğümüz için “Doruk” adını verdik. Aldığımız bu ödül de doğru yolda olduğumuzun bir kanıtı oldu” dedi.

#

18 Eki 2017 - 15:12 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.