Atatürk'ün akrabası Akşener'in partisinde olabilir

Times gazetesindeki haberin başlığı, "Atatürk'ün yaktığı ateşi parlamentoda sürdürmek isteyen mirasçı". Gazetenin Türkiye muhabiri Hannah Lucinda Smit...

Times gazetesindeki haberin başlığı, "Atatürk'ün yaktığı ateşi parlamentoda sürdürmek isteyen mirasçı". Gazetenin Türkiye muhabiri Hannah Lucinda Smith'e konuşan 47 yaşındaki Söğütlügil, aday olmak istediği partinin Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) olmadığını söyledi. Söğütlügil, CHP'nin Atatürk'ün prensiplerine sadık kaldığını ama hedeflerine ulaşamadığını belirtti. Kitapları yayımlanan bir şair olan 3 çocuk annesi Söğütlügil, "Meral Akşener'in bildirisi akıllıca. Umarım karşılığını alır" dedi.

 

'Özgür ve demokratik bir ülkede yaşamak istiyoruz'

Söğütlügil, "Türkiye zengin geçmişi ve olgun tarihi ile dünyada önemli bir ülke…Gelecek vadeden genç nüfusu ise en büyük kazancı. Bireyler olarak özgür ve demokratik bir ülkede yaşamak istiyoruz" diye konuştu. Londra'da yaşayan Selin Söğütlügil, Mustafa Kemal Atatürk'ün amcasının torunu Hayreddin Oytun Söğütlügil'in kızı. Kaynak: BBC Türkçe

#

18 Eki 2017 - 16:24 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

sabri - bizler Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde özgür ve demokratik olarak yaşamaktayız.İngiltere de yaşayıp ırkçılık ,uyuşturucu,alkol ,fuhuş un bol olduğu bir ülkede yaşamaktan kaçınmalısınız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 16:24