“Atık plastikler hayat veriyor”

Engelli öğrencilere katkı sağlamak amacıyla Derince Belediyesi ve Çenesuyu A.Ş.’nin birlikte başlattığı ‘Atık plastikler hayat veriyor’ projesi kapsam...

Engelli öğrencilere katkı sağlamak amacıyla Derince Belediyesi ve Çenesuyu A.Ş.’nin birlikte başlattığı ‘Atık plastikler hayat veriyor’ projesi kapsamında iki aylık süreçte önemli mesafe kat edildi. İki aylık süreçte mavi kapak ve plastik şişe toplanmasına özellikle öğrenciler büyük ilgi gösterdi

Mavi kapakların yanı sıra atık plastik şişelerin de toplandığı kampanya ağırlıklı olarak ilçedeki okullardan ve vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Özellikle ilçede eğitim gören öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği kampanyada toplanan atıklar, Derince Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri tarafından alınarak Çenesuyu A.Ş.’ye teslim ediliyor. Vatandaşların 233 02 42 numaralı telefondan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkililerine ulaşıp projenin detayları ile ilgili bilgi alabileceği kampanyanın devamında toplanan atıklarla alınacak tekerlekli sandalyelerin 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda düzenlenecek etkinlikle ihtiyaç sahiplerine verileceği açıklandı.

#

20 Şub 2013 - 18:21 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.