ATİK’ten üç büyük anlaşma

Kurulduğu günden buyana başarı  projelere imza atan Atılımcı İşadamları Derneği (ATİK) üyelerine uygun fiyata kaliteli sağlık hizmeti sağlamak için i...

Kurulduğu günden buyana başarı  projelere imza atan Atılımcı İşadamları Derneği (ATİK) üyelerine uygun fiyata kaliteli sağlık hizmeti sağlamak için ilimizin en prestijli sağlık kuruluşlarından Cihan Hastanesi,Akademi Hastanesi  ve Konak Hastanesi  ile indirim protokolü imzaladı

Kurulduğu günden buyana başarı  projelere imza atan Atılımcı İşadamları Derneği (ATİK),kentimizin önde gelen sağlık kurumlarından Cihan Hastanesi,Akademi Hastanesi  ve Konak Hastanesi  ile  indirim protokolü imzaladı. Yapılan indirim protokolü kapsamında dernek üyeleri,birinci derece yakınları ve üyelere bağlı işletmelerde çalışan bireylerin faydalanabileceği  özel sağlık indiriminden yararlanması konusunda anlaşma sağladı.

 

ÜYELERİMİZ EN İYİSİNE LAYIK

Dernek üyelerinin tamamının faydalanabileceği indirim hakkında bilgi veren Atılımcı İşadamları Derneği Başkanı Kadir Çetin, üyelerinin her şeyin en iyisine layık olduğu düşüncesinden hareketle kaliteli sağlık hizmeti alabilecekleri kurumlarla iş birliği yaptıklarını belirtti. Sözlerine devam eden Çetin, “İlimizde hizmet veren 3 sağlık kurumuyla anlaşma protokolü imzaladık.Anlaşma gereği tüm üyelerimiz, üyelerimizin birinci derece yakınları (anne, baba, eş ve çocuklar) ve üyelerimize bağlı işletmelerde çalışan bireyler Cihan Hastanesi,Akademi Hastanesi  ve Konak Hastanesinin verdiği  ayrıcalıklı ve kaliteli sağlık hizmetlerinden önemli oranda indirimli olarak yararlanabilecek.Protokolün herkes için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR

Özel sektör ve kamu çalışanları arasında yapılan bu anlaşmanın diğer kurumlar için de bir örnek teşkil edeceğini dile getiren Çetin,” Şuan için farklı kurumlarla da görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzde ki günlerde üyelerimizin istekleri ve talepleri doğrultusunda ilimizde faaliyet gösteren çeşitli kurumlarla imzalayacağımız protokol için bir araya geleceğiz. Yaptığımız protokollerin herkes için hayırlı olmasını dilerken,kurumlarımıza bize tanımış oldukları ayrıcalık için teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

#

14 Haz 2016 - 11:44 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.