Atilla Altan: Forma rekabetinin olması iyidir

BİZİ BAŞARIYA GÖTÜRECEK UNSUR... Atilla sözlerine Kozlu Belediyespor ile oynanacak olan maç ile başladı ve şu şekilde konuştu. "Çok verimli bir ka...

BİZİ BAŞARIYA GÖTÜRECEK UNSUR...

Atilla sözlerine Kozlu Belediyespor ile oynanacak olan maç ile başladı ve şu şekilde konuştu. "Çok verimli bir kampı geride bıraktık ve ikinci yarının ilk maçında galip gelerek moral bulduk. Takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Kocaelispor'a sezonun ilk yarısındaki Kozlu maçı öncesinde gelmiştim ancak Zonguldak'a gidememiştim. İlk maçtaki gibi bir kaza yaşamak istemiyoruz" dedi.

 

ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM

Atilla forma giymek için çok çalıştığını ifade etti ve "Mücadelemiz çok üst düzeyde ancak arkadaşlık ortamımız da bir o kadar iyi. Belki de bizi başarıya götürecek olan en önemli husus bu. Rekabet ettiğimiz arkadaşımızın çok olması oyun kalitemizi de olumlu yönde etkiliyor. Tüm takımdaki oyuncular gibi ben de en iyi şekilde mücadele ediyorum, elimden geleni yapıyorum. Son kararı tabii ki hocamız verir" ifadelerine yer verdi. Erdem ÖVÜÇ

#

23 Oca 2015 - 14:46 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.