Atletlerimiz Samsun’da fırtına gibi esti

        ŞAMPİYONLUK DARICA’NIN En yakın rakibi Fenerbahçe'ye 61 puan atarak kuruluşunun 3. yılında 2. şampiyonluğuna ulaşarak büyük başarıya imza atan...

 

 

 

 

ŞAMPİYONLUK DARICA’NIN

En yakın rakibi Fenerbahçe'ye 61 puan atarak kuruluşunun 3. yılında 2. şampiyonluğuna ulaşarak büyük başarıya imza atan Darıca Belediyesi bilindiği gibi geçen ay Portekiz de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Arası Kros Yarışmalarında da toplamda 16 ülkeden 96 sporcunun mücadele ettiği gençler kategorisinde şampiyon olarak ülkemize altın madalya kazandırmıştı. Avrupa Şampiyonu kulüp geçtiğimiz günlerde, grup toplantısında Başbakan Erdoğan’a çiçek ve takımın formasını takdim ederken, Başbakan Erdoğan’da bu büyük başarıdan dolayı sporcuları tebrik ederek birer kravat hediye etmişti.

 

KARABACAK GELECEKTEN UMUTLU

Türkiye Turkcell Kros Ligi Gençler Kategorisinde iki yıl üst üste şampiyon olan kulübün Onursal Başkanı ve eski milli atletimiz olan Şükrü Karabacak, şampiyonlukta emeği geçenleri tebrik ederken geleceğe dair çok daha büyük başarıların yakın olduğunu ifade etti. Şampiyonluğun ardından genç sporculara yaptığı yatırımın meyvelerini toplamanın haklı gururunu yaşayan Başkan Karabacak, şampiyonluğu Darıca ailesine armağan ederken “DASYIS gibi projelerle binlerce öğrencimizle bire bir ilgilenerek spora teşvik ettik. Aileleriyle görüşüp onların geleceklerine yön verme adına düşüncelerimizi açıkladık. Gençler branşında kısa süre içinde önemli başarılara imza atarak ulusal ve uluslararası arenada ilçemizi en iyi şekilde temsil etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Darıca ailesi olarak, bu başarıda emeği geçen tüm kulüp yönetimi , antrenör ve sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının artarak devamını diliyorum” dedi.

#

14 Mar 2014 - 17:37 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.