Avluburun Camii’nin de çehresi değişti

Bu kapsamda son olarak Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Avluburun Merkez Camii çevresinde dekoratif duvar çalışması ile ibadethanenin çehresini d...

Bu kapsamda son olarak Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Avluburun Merkez Camii çevresinde dekoratif duvar çalışması ile ibadethanenin çehresini değiştirdi. Modern şehircilik anlayışı çerçevesinde Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerde cami çevre düzenlemelerine Avluburun Merkez Camii’ni de dahil etti. İşe camiyi çevreleyen eski çitleri kaldırmakla başlayan ekipler ardından da  220 metre uzunluğundaki çevre duvarlarını yenilemek için dekoratif duvar temellerini attı. Kartepe Belediyesi logolu dekoratif duvar kalıplarının kullanıldığı cami çevre düzenlemeleri kapsamında ekipler güzel havaları en iyi şekilde değerlendirirek bahçe düzenlemeleri dışındaki inşaat çalışmalarını tamamladı. Dekoratif duvar ile çevrelenecek ibadethanedeki düzenlemeler, bahçe düzenlemeleri ile devam edecek.

 

Avluburun Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Akyol ve cami cemaati, çevre düzenlemeleri çalışmalarını başlatan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür etti. Başkan Üzülmez, “Rabbimize açılan kapılardan biri olan camilerimize ilk günden beri kendi evimiz kadar değer veriyoruz. İmanımızın gereği ve sorumluluğunu yerine getiriyoruz. Cami cemaatimizin huzuru ve rahatlığıyla birlikte, ilçemizin görsel güzelliği açısından da uzak-yakın demeden eşit hizmet ilkesiyle kendi ekiplerimizle tüm camilerimizin ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğiz. Cami cemaatimize hayırlı olsun” Dedi.

#

28 Mar 2017 - 04:00 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.