Avni Gözütok, KEDFE’ye aday

29 Ekim’de kongresini yapmaya hazırlanan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nda (KEDFE) bir başkan adayı daha çıktı. Kocaeli Erzurumlular Derneği’n...

29 Ekim’de kongresini yapmaya hazırlanan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nda (KEDFE) bir başkan adayı daha çıktı. Kocaeli Erzurumlular Derneği’nin kurucu başkanı olan ve bu görevi yaklaşık 9 yıldan bu yana sürdüren Avni Gözütok, düzenlediği basın toplantısı ile KEDFE başkanlığına aday olduğunu ilan etti. 29 Ekim Pazar günü Körfez Belediyesi Kültür Merkezi’nde saat 13.00’de başlayacak olan kongrede 400 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

 

GENİŞ KATILIM VARDI

Körfez Öğretmenevi’nde düzenlenen basın toplantısına federasyona bağlı çok sayıda derneğin başkan ve yöneticileri katılım gösterdi. Toplantıda yaptığı konuşmada tüm konuklarını selamlayan Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı ve KEDFE Başkan adayı Avni Gözütok, süreçle ilgili seviyeli bir yarış içinde olduklarını dile getirdi. Özellikle bir süre önce kamuoyunda gündeme gelen haberlerin asılsız olduğunu dile getiren Gözütok, “O haberi yapanları ve yayanları kınıyorum” diye konuştu.

 

“TEKİN BAŞKANIMIZ KEDFE’YE HİZMET ETTİ”

Göreve hazır olduklarını dile getiren Gözütok, “Tekin Dursun başkanımız, bu güne kadar hemşehrileri için özveri ile çalıştı. Kendisine hizmetleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreç tamamen demokratik teamüllere göre olacak. Erzurum Dernek Federasyonu büyük bir oluşumdur. Bizler bugüne kadar yapılanların daha iyilerini yapabilme arzusu ve heyecanı ile demokratik hakkımızı kullanarak başkanlığa aday olduk” dedi.

avni.jpg

“SEVİYEYİ DÜŞÜRMEYECEĞİZ”

Dedikodulardan ve sağlıksız anlayıştan uzak bir şekilde süreci götürmek istediklerini dile getiren başkan adayı Gözütok, “Yarış tek liste ile olmayacak. Yaptığımız çalışmalardan şahsımın adaylığı ile ilgili ortak bir düşünce ortaya çıktı ve gelişti. Bu süreçte seviyeyi düşürmeyecek, kimseyi eleştirmeyeceğiz. Bu seçimi kazanan kişi belli bir grubun değil, tüm Erzurumluların başkanı olacak” açıklamasında bulundu.

 

“ERZURUMLU DURUŞU”

Açıklamasında iddialı ifadeler de kullanan Avni Gözütok, “KEDFE başkanlığındaki en büyük hedefimiz Erzurumluların sesini yükseltmek olacak. Yapacağımız çalışmalar ve girişimlerimizle 185 bin Erzurumlunun adını herkese duyuracağız. Erzurumlu duruşumuzu göstereceğiz. Göreve daha iyilerini yapabilmek umudu ile soyunduk” diye konuştu.

 

“GÖNÜL DAVAM VAR, AMA…”

Konuşması sırasında Erzurumlulara bir de söz veren Gözütok, “Federasyonumuzdaki görevimizde duygusal olmayacağız. Elbette benim de bir gönül davam var. Fakat hiçbir gönül davam Erzurum’dan daha önemli ve üstün olmayacak” dedi. Gözütok’un ardından toplantıda konuşan dernek başkanları da kendisine olan desteklerini dile getirdiler. Toplantı daha sonra sohbet ortamında devam etti.

toplu-149.jpg

TOPLANTIYA KATILAN DERNEK BAŞKANLARI

Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göğdemir

Gebze Erzurumlular Derneği Başkanı Gıyasettin Çelikel

Çayırova Aşkaleliler Derneği Başkanı Recai Konaç

Çayırova Erzurumlular Derneği Başkanı İsrafil Kanbul

Gebze Oltulular Derneği Başkanı Karani Zengin

Darıca Oltulular Derneği Başkanı Yener Açışlı

İzmit Aşkaleliler Derneği Başkanı Mahmut Açıcı

Kartepe Erzurumlular Derneği Başkanı Hüseyin Şimşek

Dilovası Horasanlılar Derneği Başkanı Mehmet Bahar

Gölcük Erzurumlular Derneği Başkan Vekili Mehmet Vural

Karamürsel Erzurumlular Derneği Başkanı Bünyamin Kaplan

Dilovası Erzurumlular Derneği Başkanı Cebrail Temiz

Gölcük Erzurumlular Derneği eski Başkanı Cumhur Acar

#

18 Eki 2017 - 15:58 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.