“Avrupa’yı insancıl olması için uyarıyoruz”

Eğitim Bir-Sen Kocaeli Şubesi’nin bayramlaşma programında konuşan Halil İbrahim Keleşoğlu, “Demokrasi putunu yiyen Avrupa’yı uyarıyoruz” diyerek Avrup...


Eğitim Bir-Sen Kocaeli Şubesi’nin bayramlaşma programında konuşan Halil İbrahim Keleşoğlu, “Demokrasi putunu yiyen Avrupa’yı uyarıyoruz” diyerek Avrupa’ya insancıl olmaları yönünde çağrıda bulundu

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Kocaeli Şubesi’nin geleneksel bayramlaşma programı dün şube binasında gerçekleştirildi. Şube Başkanı Haili İbrahim Keleşoğu ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda Diyanet-Sen Başkanı Selami Tarcan, Büro Memur-Sen Başkanı Ömer Türk, Memur-Sen Kandıra İlçe Başkanı İsmail Birdane, Bembir-Sen eski İl Başkanı Halit Yiğit, Öğder Şube Başkanı Cemil Koral ve şube üyeleri yer aldı.

“KARDEŞLERİMİZ KAN AĞLIYOR”
Herkesin bayramını kutlayarak açılış konuşmasını gerçekleştiren Halil İbrahim Keleşoğlu, “Biz burada bayramı kutlarken, diğer Müslüman ülkelerdeki kardeşlerimiz kan ağlıyor. Ama sadece Batı duyarsız bu duruma. Bu bayramlarda birlik ve beraberliğimizi daha da arttırmalıyız. Müslüman kanının akması bizi üzüyor. Yeri geldiğinde demokrasi putunu yiyen Avrupa’yı insancıl olmaları noktasında uyarıyoruz” dedi.

“CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ”
Seçim arifesinde olduğumuzu da hatırlatan Halil İbrahim Keleşoğlu, Derince Belediye Başkanlığı için başvuru yapacak olan Halit Yiğit ve Kandıra Belediye Başkanlığı için aday olacak olan İsmail Birdane’ye de başarılar dileyerek, “Kendilerini canı gönülden destekliyoruz ve yanlarındayız” şeklinde konuştu. Konuşma sonrası bayram tebriklerinin alınmasıyla program sona erdi.

#

18 Eki 2013 - 10:03 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.