Ayazma Kapalı Pazarı açılıyor

17 Ağustos Bulvarı ile Kiraz Sokak arasında bin 800 metrekarelik alanda inşa edilen kapalı pazarda ilk etapta 57 esnaf faaliyet gösterecek.  Pazar ye...

17 Ağustos Bulvarı ile Kiraz Sokak arasında bin 800 metrekarelik alanda inşa edilen kapalı pazarda ilk etapta 57 esnaf faaliyet gösterecek.  Pazar yerinde faaliyet gösterecek pazarcılar için İzmit Belediyesi’nde kura çekimi gerçekleşti. Kura çekimi sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç ile Zabıta Müdürü Nihat Kaymak da hazır bulundu.

 

Başkan Yardımcısı Oruç, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın İzmit’te sokak aralarında faaliyet gösteren semt pazarlarını modern hale getirmek için 5 yıldan beri büyük bir uğraş verdiğini belirterek ”Yeşilova, Kuruçeşme, Yenişehir, Cumhuriyet Plajyolu, Akmeşe ve Yuvam Akarca’da modern pazarlar hizmete girdi. İçinde sosyal donatıları da bulunan pazarlar sayesinde hem esnaflarımız hem de vatandaşlarımız sıcaktan, soğuktan, yağıştan etkilenmiyorlar” dedi.

#

08 Ağu 2014 - 11:05 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.