Aydın Ünlü, KEV'in satışını yorumladı

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, il binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ünlü, “MHP Kocaeli teşkilatı olarak ç...

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, il binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ünlü, “MHP Kocaeli teşkilatı olarak çalışmalarımız kesintisiz devam etmektedir. Türkiye üzerinde olağanüstü oyunların ve Bizans entrikalarının yaşandığı bir dönemden geçiyoruz. Bu sebepledir ki zaman birlik olma zamanıdır. Bu yüzden MHP Kocaeli İl teşkilatı olarak İl Başkanları buluşmasını önemsiyoruz” dedi.

 

İNSAN ODAKLI BELEDİYECİLİK

Olağanüstü hallerde, insanlar kenetlenir diyen Ünlü, “Devlet, millet, vatan ve bayrak ön plana çıkar. Geride ne kaldıysa hepsi teferruat sayılır. Bütün ihtilaflar dondurulur. Tartışmalar, polemikler ertelenir. Küçük hesaplar rafa kaldırılır. Tabi buradan kast ettiğimiz siyaseten ortaya koyduğumuz müstakil iradenin tamamen ortadan kalkması anlamına gelmiyor. Yapıcı muhalefet anlayışımızla söylenmesi gerekenleri söylemekten imtina edeceğiz anlamına da gelmiyor. Önümüzdeki yerel seçimlerde MHP’nin insan odaklı belediyecilik anlayışını Kocaeli“ de hakim kılma iddiamızdan vazgeçeceğimiz anlamına da gelmiyor” diye konuştu.

 

ÜNİVERSİTE SINAVI KALDIRILSIN

Ünlü, “Kocaeli de başta trafik kaosu olmak üzere yereldeki eksiklikleri görmezden geleceğimiz anlamına da gelmiyor. Ya da merkezi hükümetin yanlışlarını tamamen görmezlikten geleceğimiz anlamına da gelmiyor. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Milli Eğitim sistemimize ki karmaşaya değinmiş ve hükümete önemli uyarı ve tavsiyelerde bulunmuştur. Milli eğitim istikbal demektir istiklalin güvencesidir. Milli eğitim sistemindeki karmaşa acilen çözülmelidir. Milli eğitimde her bakan değişikliği yeni bir politikaya kapı aralıyor yeni bir uygulama getiriyorsa durup düşünmeliyiz. Hükümetin politikası önemlidir. Üniversite sınav sistemindeki gelgitler kafa karışıklığı maalesef son bulmuş değildir. Öğrencilerimiz huzursuz anne babalar kaygılıdır. MHP olarak hükümete tavsiyemiz Üniversite sınavının tamamen kaldırılmasıdır” şeklinde konuştu.

 

KOCAELİSPOR BİR MARKADIR

KEV Tesisleri ile ilgili konuşan Ünlü, “7 tane il başkanının langırt oynamakla ibaret sayanlara bir örnektir. Kocaelispor bizim için bir markadır. Markanın değerinin kaybetmemesi gerekiyor bunun için ne yapılması gerekiyorsa yapılmalıdır. Masanın verdiği karar sonuca ulaşmıştır. Herkese hayırlı olsun” dedi.  3 Aralık bizim için çok önemli diyen Ünlü, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçim tatbikatı yapacağız. Seçim varmış gibi çalışacağız. Seçim olacak gibi kendi çalışmalarımızı hazırlamak zorunda. Seçimlere 1 buçuk yıl var ve planlı bir şekilde çalışacağız. Kimse seçime son 3 ay kala çalışan bir MHP görmeyecek” diye konuştu. Ayıca MHP’nin programları hakkında bilgi veren Ünlü, “Yarın saat 14.00 ile 17.00 arası İzmit’te bulunan muhtarları ziyaret programımız var. Perşembe günü ise akşam Karamürsel’de 13 bölgede 40x40 saha programımızı yapacağız” dedi. Selin BECER

#

17 Eki 2017 - 14:31 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

sabri reis - başkan sen ne diyosun Allah aşkına konuşmaya kafamız bunalıyo..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 14:31
01

hakan - enaz 75 milyonluk yer kocaeli spora göstermelik para verecekler gerisi malum zatlara biri gelir yer biri gider yer

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 14:31