Aydın Ünlü: Sıkıntıya girdiğimizde Bahçeli'yi hayal edeceğiz

MHP İl Teşkilatı’nın bayramlaşma programı 2. gün gerçekleşti. Parti binası önünde gerçekleşen bayramlaşma programına il başkanı Aydın Ünlü ve yönetimi...

MHP İl Teşkilatı’nın bayramlaşma programı 2. gün gerçekleşti. Parti binası önünde gerçekleşen bayramlaşma programına il başkanı Aydın Ünlü ve yönetimi evsahipliği yaptı. Programa; MHP eski milletvekili Kemal Köse, Kamu Sen İl Temsilcisi Yaşar Şanlı, Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah Taşkın, yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.

 

MAZERET KABUL EDİLMİYOR

 

Bayramlaşma programında konuşan il başkanı Aydın Ünlü, “Kongrelerini tamamlamış bir teşkilat yapımız var. Sıkıntılar var, ekonomik kriz var ama bizler bu sıkıntıları bilerek bu görevlere getirildik. Bundan sonra hiç bir mazeret kabul etmeden yolumuza devan edeceğiz. En çok sıkıntıya girdiğimizde Bahçeli’yi hayal edecek onun kadar sıkıntıya girmediğimizi düşüneceğiz.

 

‘BAYRAM KUCAKLAŞMADIR’

Liderini anlayan bir mantıkla siyaset yapmaya devam edeceğiz. Çok daraldığımızda Türk ve ülkücü olduğumuzu hatırlayacağız. 2019 sürecinde Kocaeli’yi kucaklayan halkın içinde olan insanlara dokunan bir teşkilat yapısı olacağız” dedi.   Ünlü konuşmasına bayramların ve bayramlaşmanın önemine değinerek devam ederken, ‘Bayram kucaklaşmadır, Bayram paylaşmaktır, dayanışmadır.

 

‘48 YILLIK BİRİKİ VE TECRÜBE’

Nerde bir yara varsa bu millet o yaranın merhemi olmuş ve bundan sonrada olacaktır. Bugün MHP’yi 48 yıllık birikimi ve tecrübesini yanılmayan ve yanıltmayan liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'nin önderliğinde daha da ileriye taşıma iddiamızı muhafaza ederek diyoruz ki; MHP bu ülkede daha nice bayramların teminatı olmaya devam edecektir.”dedi. Ünlü’nün konuşmasının ardından ülkücüler bayramlaştı.  Hatice ŞENTÜRK

#

26 Haz 2017 - 16:10 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.