Aydın Ünlü’ye ilk ziyaret iktidardan

Tek aday olarak MHP kongresine giden ve 3’üncü dönem için MHP İl Başkanlığına seçilen Aydın Ünlü ve Yönetimine ilk ziyaret AK Parti İl Başkanı Şemsett...

Tek aday olarak MHP kongresine giden ve 3’üncü dönem için MHP İl Başkanlığına seçilen Aydın Ünlü ve Yönetimine ilk ziyaret AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve yönetiminden geldi. MHP İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ziyaret sıcak bir ortamda geçerken referandumda ortak hareket eden iki parti gelecek dönemlerde de bunun devam edeceğini belirttiler. Aydın Ünlü ayrıca kamuoyunda kent projelerini eleştiren muhalefet partilerine yüklenerek bunu doğru bulmadığını, çözüm önerileri için bir araya gelmek gerektiğini söyleyerek, eleştiri yapmak için muhalefet edilmesinin çözüm olmadığını bu konuyu İl Başkanları toplantısında gündeme getireceklerinin altını çizdi.

 

KENT İÇİN FAYDALI İŞLER YAPACAKLAR

Ziyarette ilk olarak konuşan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Aydın Ünlü’yü tebrik ederek, “Aydın Bey tekrardan MHP’nin İl Başkanı seçildi. Tek aday olarak girdiği kongre sürecinden ötürü kendisini tebrik ediyorum. İnanıyorum ki yeni döneminde kent için faydalı işler yapmaya devam eder.  Kendi partimiz kadar MHP’yi de gelmeye devam ediyoruz. MHP ülkemizin en köklü partilerinden biri. Onların kongre mutluluğunu paylaşıyoruz. Kente fayda sağlayacak her konuda istişare etmeye devam edeceğiz. Farklılıkların bizim zenginliğimiz olduğunun bilincindeyiz” ifadelerini kullandı.

 

KISIR SİYASETE İZİN VERMEYİZ

Daha sonrasında söz alan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek,  “ İlk ziyarete gelen siyasi parti oldukları için kendilerine teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Son süreçte ki birlikte attığımız adımlar referandum sürecinde de görüldüğü üzere devam edecek. Kocaeli’yi kucaklayacağız. İlimizin sorunlarının çözülmesi için masayı bir arada tutacağız. Bu ortamın da asıl oluşmasını sağlayan iktidar partisinin alçak gönüllülüğüdür. Aylık olarak yaptığımız İl Başkanları toplantılarında ilimiz için iyi işler yapmak istiyoruz. Fakat daha sonra kamuoyuna sırf muhalefet olmak için yapılan eleştirileri doğru bulmuyorum. Büyükşehir’in projelerini eleştirmek yerine bir araya gelerek çözüm önerileri konuşulmalı.  Bu konular İl Başkanları toplantısında gündeme gelecektir. Kocaeli’de kısır bir siyasete izin vermeyeceğiz” dedi. Serkan BORLAK

#

25 May 2017 - 15:24 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.