Aygün: Bizde görev istenmez, verilir

16 Nisan referandumunun ardından partili Cumhurbaşkanlığı dönemi başlamış ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün yapılan kongreyle kurucusu...

16 Nisan referandumunun ardından partili Cumhurbaşkanlığı dönemi başlamış ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün yapılan kongreyle kurucusu olduğu AKP’nin başına geçmişti. Pazar günü yapılan kongrede AKP’de 3 dönemdir Kocaeli Milletvekili olan Zeki Aygün de partinin 50 kişilik yönetim kademesi olan Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyeliğine seçildi.

 

“KARARI BEKLEMİYORDUM”

Konu hakkında gazetemize açıklama yapan milletvekili Aygün, “Bu göreve seçileceğimi beklemiyordum, ama bizde görev istenmez, verilir. Daha öncede bu görevi yerine getirmiştim. Belli bir aranın ardından yine böyle bir görev temsiliyeti bize verildi” dedi. Aygün, MYK üyeliğinde görev alıp almayacağı sorusuna ise, “O konuyla ilgili henüz bir duyumum olmadı” şeklinde yanıt verdi.

#

22 May 2017 - 17:01 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.