Ayının saldırdığı avcının durumu ciddi

ÇENESİ KIRILDI Gölcük Lütfiye Köyü’nde ava çıkan İhsaniyeli Bilal Yalta (40), arkadaşlarıyla birlikte domuz avlıyordu.  Bu esnada karşısına çıkan bi...

ÇENESİ KIRILDI

Gölcük Lütfiye Köyü’nde ava çıkan İhsaniyeli Bilal Yalta (40), arkadaşlarıyla birlikte domuz avlıyordu.  Bu esnada karşısına çıkan bir ayı pençesiyle Bilal Yalta’yı yaraladı. Çenesi kırılan Bilal Yalta ayı ile bir süre boğuştuktan sonra kaçmak istedi. O esnada ayağı kaydı ve düştü. Tüfek ateş aldı. Tüfekten çıkan saçmalarla ayağından yaralanan Bilal Yalta hemen hastaneye kaldırıldı.

 

YOĞUN BAKIMDA

Ayının saldırısına uğrayarak ağır yaralanan Bilal Yalta, arkadaşları tarafından Gölcük Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Derince Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Bilal’in aort damarının zedelendiği ve by-pass geçirdiği öğrenildi. Ford’da işçi olarak çalışan ve yoğun bakımda tedavi altında tutulan Yalta evli ve iki çocuk babası. 

#

24 Eki 2016 - 10:45 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.