Aytepe Diriliş Kampı Bursa’ya model olacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Aytepe Diriliş Kampı, Bursa’nın Kestel Belediyesi’ne model oldu. Bursa Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Kocaeli’y...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Aytepe Diriliş Kampı, Bursa’nın Kestel Belediyesi’ne model oldu. Bursa Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Kocaeli’ye gelerek Diriliş Kampı’nda incelemelerde bulundu. Kamp ve yerleşke hakkında bilgi alan Başkan Acar, aynı modelin Kestel’de de uygulanabileceğini kaydetti.

 

BURSA HEYETİ ZİRVEDE

Bursa Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Başkan Yardımcısı Mert Vahit Arslan, Kestel Kaymakamı Ziya Polat, İzcilik Koordinatörü Mustafa Altay ve Kestel Belediye Spor Başkan Yardımcısı Fuat Kurt ile birlikte Kocaeli’ye geldi. Heyete incelemeleri sırasında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi de eşlik etti. 

#

09 Oca 2017 - 14:17 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.