Azari’ye tam destek

MHP Darıca İlçe kongresi ile ilgili geri sayım devam ederken ismi MHP Darıca İlçe başkanlığı için geçen Yener Açışlı, kongrede Erkan Azeri ile hareket...

MHP Darıca İlçe kongresi ile ilgili geri sayım devam ederken ismi MHP Darıca İlçe başkanlığı için geçen Yener Açışlı, kongrede Erkan Azeri ile hareket edeceğini söyledi
Önümüzdeki ay yapılacak MHP Darıca İlçe kongresinde başkanlığa aday olduğunu söyleyen Erkan Azeri’ye her kesimden destek artarken ismi ilçe başkan adaylığı için geçen işadamı Yener Açışlı, “Kongre sürecinde Erkan Azeri ile birlikte hareket edeceğim ve kendisi ile birlikte çalışacağım“dedi ve “Azeri, kongre salonuna tek aday olarak girmeli” diye ekledi.

#

13 Oca 2012 - 08:55 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.