Aziz Alemdar: Deniz Mahallesi canlanacak

Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, İstasyon Camii Derneği’nde vatandaşlarla sohbet etti. AKP Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark’ın da eşlik ettiği...

Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, İstasyon Camii Derneği’nde vatandaşlarla sohbet etti. AKP Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Alemdar, vatandaşlara müjdeli haberler verdi

Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, beraberinde AKP Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark ve teşkilat mensuplarıyla birlikte bu kez Deniz Mahallesi’nde bulunan İstasyon Camii Derneği’ndeki camii cemaati ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Başkan Alemdar ise Deniz Mahallesi’nin kentsel dönüşümle birlikte cazibe merkezi haline geleceğini söyleyerek “Gar binası restorasyonu artık tamamlanmak üzere. Kamulaştırmalar yaptık ve Zübeyde Hanım Parkı’nda da önemli mesafe kat ettik. İstasyon Caddesi’nin trafiğe kapatılması ile ilgili de fikirlerimizi söyledik ama ne yazık ki bazı tepkilerle de karşılaştık.” dedi.

LOJMANLAR KALDIRILACAK
Ulaşımda insana öncelik vermenin ana unsur olması gerektiğini ifade eden Başkan Alemdar, “Bu bölgede gerçekleşecek kentsel dönüşümle birlikte binalar ve dükkanlar yenilenecek. TCDD’ye ait lojmanlar kaldırılarak, konut alanına çevrilecek. Amacımız burada yaşayan insanlarımızın daha da mutlu olmasını sağlamak. Liman özelleştirilmesinin de mahallemize çok önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Nüfusa göre değerlendirirsek Deniz Mahallesi’ne yapılanlar azımsanacak düzeyde değil” dedi. Mahalle sakinleri ise Başkan Alemdar’a teşekkür ederek hizmetlerin aynı kararlılıkla devam ettirilmesi temennisinde bulundu.

#

31 Oca 2013 - 18:12 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.