Baba oğul kavgasında kan döküldü

Körfez ilçesinde babası ile tartışan oğlu bıçağa sarıldı. Babası ile boğuşan oğul ile babanın boğuşması sırasında oğlu göğsünden bıçaklandı.Körfez ilç...

Körfez ilçesinde babası ile tartışan oğlu bıçağa sarıldı. Babası ile boğuşan oğul ile babanın boğuşması sırasında oğlu göğsünden bıçaklandı.

Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi Bayraktar Sokak adresinde ikamet eden baba oğul arasındaki tartışmada kan döküldü. Edinilen bilgilere göre sanayi sitesinde motorculuk yapan baba Mehmet Ç. (48) yüksek sesle müzik dinleyen oğlunu önce uyardı. Oğul Ahmet Ç. (20) ise bu uyarının ardından duşa girdi. Duştan çıkan Ahmet Ç. bornozla salonda oturup tekrar yüksek sesle müzik dinlemek isteyince Mehmet Ç. oğlunu uyararak üstünü giymesini ve sesi kısmasını söyledi.

Bıçağın üzerine düştü
Babası oğluna tekrar çıkışınca Ahmet Ç. Mutfaktan ekmek bıçağı alarak babasına saldırdı. Uyuşturucu tedavisi gördüğü öğrenilen Ahmet Ç. Babası ile elinde ekmek bıçağı ile boğuşurken basanın yumruğu ile yere düştü ve elindeki bıçak göğsüne saplandı. Baba Mehmet Ç. Oğlunu hemen hastaneye kaldırdı. Hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilen Ahmet Ç.’nin tedavisi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam ediyor. Ahmet Ç..nin babasından şikayetçi olmadığı öğrenilirken baba Mehmet Ç. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

#

16 Tem 2011 - 15:09 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.