Badem: Rehavete düşmeyin

AKP Körfez İlçe Teşkilatı’nın 80. daraltılmış ilçe danışma meclisi önceki gün parti binasında gerçekleşti. Partililerin yoğun katılım sağladığı toplan...

AKP Körfez İlçe Teşkilatı’nın 80. daraltılmış ilçe danışma meclisi önceki gün parti binasında gerçekleşti. Partililerin yoğun katılım sağladığı toplantının açılışında konuşan ilçe başkanı Osman Badem, yerel ve ulusal gündemi değerlendirdikten sonra 15 Temmuz darbe girişimi sürecini anlattı, birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu.

 

“DÜNYA BİZE SAYGI DUYACAK”

Türkiye’nin istikrarsız bir döneme sürüklenmek istendiğini, ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın milletle birleşmesi ile hainlerin emellerine ulaşamayacağını söyleyen Badem, “Suriye ve Irak’ta TSK’nın başarılı terör operasyonları sürüyor. Bizim misak-ı milli sınırlarımız gerçektir. Bütün dünya bu gerçeğe saygı duyacaktır” dedi.

 

“REHAVETE DÜŞMEYİN”

15 Temmuz darbe kalkışmasının üzerinden 4 ay geçmesine rağmen partililerden rehavete kapılmamalarını isteyen Badem, “Adeta 2. kurtuluş savaşını yaşıyoruz. Bu dönemde asla rehavete kapılmamalıyız. 250 şehidimizin ailelerinin gözlerine bakabilmemiz için FETÖ’yü devletin bütün kurumlarından temizlemeliyiz” diye konuştu.

 

“BİRLİK OLMALIYIZ”

Bademin ardından konuşan Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli, AKP kadrolarının belediyesi ve kurumlarıyla bir olduğunu söyledi. Denli, “Partimizin bilinci ve duruşundan taviz vermemeliyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek zorundayız” dedi. Denli konuşmasının devamında belediyenin yatırımları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Yapılan sunumların ardından danışma meclisi soru-cevap bölümü ile devam etti.

#

26 Eki 2016 - 16:20 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.