Badem: Sessiz bir devrim gerçekleşti

AKP Körfez İlçe Teşkilatı’nın yaklaşan 7 Haziran seçimleri öncesindeki çalışmaları aralıksız şekilde devam ediyor. Mahalle turları ile milletvekiller...

AKP Körfez İlçe Teşkilatı’nın yaklaşan 7 Haziran seçimleri öncesindeki çalışmaları aralıksız şekilde devam ediyor. Mahalle turları ile milletvekilleri ve adaylar ile vatandaşları bir araya getiren AKP’liler son olarak Fatih, Esentepe ve Güney mahallelerinde seçim programı düzenledi.

 

ŞEKER VE YILMAZ KATILDI

Yapılan gezileri Körfez İlçe Başkanı Av. Osman Badem, İlçe SKM Başkanı Şaban Aydın, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, milletvekili adayı Mehmet Akif Yılmaz ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile partililer katıldı. Bölgedeki esnafı turlayan ve vatandaşları selamlayan AKP’liler, halkın sorunlarını da dinlediler.

 

AYDINLIK GELECEK

Ziyaretler sırasında konuşan AKP Körfez İlçe Başkanı Av. Osman Badem, Türkiye’nin AKP iktidarında aydınlık bir geleceğe doğru yelken açtığını söyledi. 2002 öncesi Türkiye ile günümüz Türkiye’si arasında gece ile gündüz kadar farkın olduğunu dile getiren Badem, şöyle konuştu:

 

“SESSİZ DEVRİM GERÇEKLEŞTİ

“Türkiye’de adeta sessiz bir devrim gerçekleşti. Sağlık, sosyal hayat, çevre ve şehircilik alanında elde edilen kazanımlar kaybedilmemeli. Bunun yolu ise yeni anayasadan geçiyor. Geleceğimizin teminat altına alınabilmesi için mevcut ve köhnemiş anayasadan kurtulmalıyız. Yeni anayasa, ülkemizin prangalarından da kurtulması bir zemin oluşturacaktır. Başkanlık Sistemi de istikrarın bozulması için yapılacak çalışmaları boşa çıkaracaktır” dedi.

 

BARAN HİZMETLERİ ANLATTI

Yerel hizmetler hakkında açıklamalarda bulunan ve halkın taleplerini tek tek not alan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise, “Bizim için hizmetin zamanı olmaz. Çünkü halkı hizmeti Hakk’a hizmet olarak görüyor ve ona göre çalışıyoruz. Sosyal belediyeciliğin güzel örneklerini sunuyoruz. Kocaeli’de örnek gösterilen bir belediyeyiz. Büyükşehir ve diğer unsurlarla uyum içinde çalışıyoruz. Halkımızın taleplerini dikkate alıyoruz” diye konuştu.

#

28 Nis 2015 - 14:25 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.