Badi bir kez daha rakip oluyor

Kocaelispor'un sezon öncesinde kadrosuna kattığı ve hem İzmit hem de Yozgat kampında Yeşil Siyahlıların en başarılı oyuncularından birisi olmasına ka...

Kocaelispor'un sezon öncesinde kadrosuna kattığı ve hem İzmit hem de Yozgat kampında Yeşil Siyahlıların en başarılı oyuncularından birisi olmasına karşın şok bir karar sonrasında yolların ayrıldığı "Badi" lakaplı Bahtiyar Yıldırım, bir kez daha Kocaelispor'a rakip oluyor.

 

TAKIMININ EN İSTİKRARLI OYUNCULARINDAN

İsmetpaşa Stadı'nda oynanan sezonun ilk yarısındaki maçta başarılı bir futbol oynayan Bahtiyar değişik duygular içerisinde ikinci kez Kocaelispor'un karşısına çıkacak ve Kocaelispor'u konuk edecek. Takımın en istikrarlı oyuncularından Bahtiyar, Tekirdağ ekibi ile bu sezon 13 maça çıktı, 2 sarı 1 de kırmızı kart gördü. 1239 dakika ile takımının en çok süre alan 3 oyuncusu olan Bahtiyar'ın Pazar günü oynanacak olan maçta da sahaya 11'de çıkması bekleniyor. ERDEM ÖVÜÇ

#

13 Şub 2015 - 15:02 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.