BAĞIRGANLI halkı tedirgin!

Kandıra’nın turistik bölgesi Bağırganlı’da salgın alarmı verildi. Son birkaç günde 60’a yakın kişi bulantı, kusma, ishal gibi şikayetlerle sağlık kur...

Kandıra’nın turistik bölgesi Bağırganlı’da salgın alarmı verildi. Son birkaç günde 60’a yakın kişi bulantı, kusma, ishal gibi şikayetlerle sağlık kurumlarına başvurdu. Henüz belirlenemeyen şikayetlerin nedeninin içme suları olabileceğini söyleyen Anavatan Partisi Kandıra İlçe Başkanı ve Bağırganlıspor Kulüp Başkanı Burak Çelik, son 4 seneden beri Bağırganlı’da 20 ve 30 Ağustos tarihleri arasında bu salgının meydana geldiğini belirtti.

 

“BAĞIRGANLI HALKI TEDİRGİN”

Burak Çelik, “Yaklaşık 4 seneden beri halkımız bu mevsimdeki salgına yakalanıyor. Aynı şikayetlerle hastaneye başvuranların sayısının her geçen gün artması vatandaşta da tedirginlik yaratıyor. Yetkili kurumların ve kişilerin bu olaya yoğunlaşmalarını, bir an önce gerekeni yapmalarını ve salgının neden kaynaklandığını çözmelerini talep ediyoruz” dedi.

#

31 Ağu 2016 - 15:58 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

M. Kadayıf - Fındık toplamaya gelen köy sakinleri, muhtemelen farkında olmadan içme suyu hattına zarar veriyorlar ki böyle bir olay meydana geliyor tabi bu benim düşüncem kontrol edilmesinde fayda vardır,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 31 Ağustos 15:58