Bahçeli: 15 Kasım'da erken seçime varız

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sözcü gazetesine gündeme dair açıklamalardan bulundu.   Devlet Bahçeli, "MHP'nin HDP ile ko...

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sözcü gazetesine gündeme dair açıklamalardan bulundu.

 

Devlet Bahçeli, "MHP'nin HDP ile koalisyona girmesi veya yan yana gelmesi imkânsız. Eğer hükümet krizi yaşanırsa. Millete başvururuz. En doğru adrestir. 15 Kasım uygun bir tarihtir." dedi.

 

HDP VE CHP TEPKİSİ

MHP Lideri Bahçeli, HDP ile asla yan yana gelmeyeceklerini bir kez daha ilan etti. Kılıçdaroğlu'nun başbakanlık çağrısına tepki gösteren Bahçeli, erken seçim için de tarih verdi.

 

"15 KASIM'A BİZ VARIZ"

"Eğer seçime gidilecekse ona varız" dediklerini kaydeden MHP lideri sözlerini şöyle tamamladı:

"Eğer ülkede hükümet krizi yaşanırsa, millet iradesine başvurmak en sağlıklı yoldur. Böyle bir şey düşünüyorsanız 15 Kasım bunun için uygun tarihtir. Eğer herkes istiyorsa biz de istiyoruz."

Kaynak: Haberler.com

#

21 Haz 2015 - 10:12 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.