Bahri Odabaş’tan operasyonlara tepki

Polis tarafından Gülen cemaatine yakın derneklere önceki gün gerçekleştirilen baskınları kınayan MARSİAD Genel Başkanı Bahri Odabaş, açıklama yaptı....

Polis tarafından Gülen cemaatine yakın derneklere önceki gün gerçekleştirilen baskınları kınayan MARSİAD Genel Başkanı Bahri Odabaş, açıklama yaptı. İşadamlarının yaşadığı sıkıntıları iyi bildiğini kaydeden Odabaş, “Siyasetçilerin çok büyük çoğunluğu bunu bilemez. Çünkü alın teri dökmeden para kazanmayı tercih ederler.

 

İşadamları Derneği’nde yasalara aykırı ne olabilir? Üyelerin çoğu iktidarın hedef tahtası haline gelen bir derneğe değil aidat ödemeyi üye olmayı veya üyelikte kalmayı bile göze alamaz. Bu baskı, sadece KASİAD’a değil ülkemizde üretim yapan tüm insanlarına yapılmış demektir” şeklinde konuştu.

#

03 Eyl 2015 - 17:14 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.