Bahri Yavuz: Mücadele etmemek beni delirtir!..

Başkan'ın bu sezon üzerinde durduğu en önemli konu ise mücadele ritminin yüksek olması. Yavuz "Yenilebiliriz fakat mücadele etmememiz beni delirtir"...

Başkan'ın bu sezon üzerinde durduğu en önemli konu ise mücadele ritminin yüksek olması. Yavuz "Yenilebiliriz fakat mücadele etmememiz beni delirtir" diye konuştu

 

GÖZÜNÜ KIRPMADAN İZLEDİ

Kulüp Müdürü İlker Uzel birlikte Kocaelispor'un Yozgat kampını ziyaret eden ve Cumartesi günkü sabah ve akşam antrenmanlarını yakından takip eden Bahri Yavuz, Teknik Sorumlu Mahmut Aydın ile de uzun süre sohbet etti. Özellikle akşam dar alanda yapılan maçı adeta gözünü kırpmadan takip eden Yavuz, bu sezon takımın mücadele ritminin yüksek olmasını çok önemsiyor. Çalışmalardan bir hayli memnun görünen Başkan Yavuz, Kocaeli Gazetesi'ne açıklamalar yaptı.

 

ÖZVERİDE BULUNMAMIZ LAZIM

"Yenilebiliriz ancak mücadele etmezsek olmaz" diyen Bahri Yavuz kampta şu açıklamaları yaptı: "Benim hayatta önemsediğim en önemli konu mücadeledir. Tamam, bir şeyi başaramayabilirsiniz, istediğinize ulaşamayabilirsiniz ancak bir işi nihayete kavuşturmak için her hangi bir özveride de bulunulmaması beni delirtir".

 

BELEDİYE VAN MAÇINDAKİ O FUTBOL

Geçen sezon Kocaelispor'un deplasmanda kaybettiği Belediye Van maçındaki futbolun son derece etkisiz olduğunu belirten Yavuz "Geçen sezon Kocaelispor'un Belediye Vanspor ile deplasmanda oynadığı maçı izledim. Ancak bu kadar silik, isteksiz ve heyecansız bir takım göreceğimi düşünmemiştim. Böyle kötü bir futbol olamazdı. Maçın ardından takım ile aynı uçakta İstanbul'a döndük. O kadar moralim bozuktu ki, gazeteyi yüzüme doğru kaldırdım ve kimse ile göz teması kurmak istemedim" diye konuştu. 

 

TEKMEYE KAFA SOKAN TAKIM İSTİYORUM

Çalışmalarda futbolcuların genel performansını iyi bulduğunu ancak daha iyi olmaları gerektiğinin altını çizen Yavuz "Şu an buradaki çalışmalar iyi gidiyor. Takımdaki herkes iştahlı. Önemli olan bunu sahaya nasıl yansıtacağımız. Tabii ki yenilebiliriz, tabii ki hatalar olabilir. Ancak bu durum bizim mücadele etmeyeceğimiz anlamına gelmez. Ben sahada tekmeye kafa sokan, yenilsek bile alkışlanacak bir takım istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı. Bahri Yavuz, Pazar sabahı erken saatlerde oyunu kullanmak üzere Kulüp Müdürü İlker Uzel ile birlikte İzmit'e dönüş yaptı.

#

11 Ağu 2014 - 11:13 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.