Bakan Işık, esnafla buluştu

Bakan Işık, karayollarında yapımı devam eden projelerde incelemelerde bulundu. Sapanca yolu incelemesi öncesinde ziyaret ederek konuk olduğu Maşukiye...


Bakan Işık, karayollarında yapımı devam eden projelerde incelemelerde bulundu. Sapanca yolu incelemesi öncesinde ziyaret ederek konuk olduğu Maşukiye esnafı, Bakan Işık’a yoğun ilgi gösterdi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, milletvekilleri İlyas Şeker ve Mehmet Ali Okur, Vali Ercan Topaca ile Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit-Sapanca duble yolu, Kandıra Sapağı Köprülü Kavşağı ile Yahya Kaptan Köprülü Kavşağı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

EKMEK İKRAMI
Bakan Işık, projelerle ilgili incelemelerinin yanı sıra Maşukiye’de esnafı ziyaret etti ve alışverişe çıkan vatandaşlarla sohbet etti. Yoğun çalışmalar sırasında yemek yemeye bile fırsat bulamayan Bakan Işık ile beraberindekilere, Maşukiye’de ziyaret ettikleri bir fırında çavdar ekmeği ikram edildi.

TRAFİK RAHATLAYACAK
Devam eden çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Bakan Işık, “Özellikle trafikle ilgili sorunların yaşandığı üç nokta vardı. Sapanca yolunun tamamlandığını memnuniyetle gördük. Kandıra sapağındaki çalışmalar hızlanacak ve mart ayında bitmesi planlanıyor. Yahya Kaptan’daki çalışmaların da bir aya kadar tamamlanması bekleniyor. Kocaeli mart ayının sonunda trafik açısından önemli bir rahatlamaya kavuşacak” ifadesini kullandı.

#

30 Ara 2013 - 15:53 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.