Bakan Işık, KİMMED’i ziyaret etti

  Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın Kartepe İmam Hatip Mezunlarını ziyaretinde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ak Parti Kartepe...

 

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın Kartepe İmam Hatip Mezunlarını ziyaretinde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Milletvekili Adayı Sami Çakır ve KİMMED Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez,  KİMMED’in başarılı sosyal ve kültürel projelere imza attığını belirterek, yerel belediyeler olarak imam hatip liselerine gereken desteği verdiklerini belirtti.


28 ŞUBAT DÖNEMİ 3 KASIM’DA FİİLEN BİTTİ

Başkan Üzülmez’in ardından söz alan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, imam hatip liselerinin önemine vurgu yaptı. 28 Şubat döneminde imam hatip liseleri ile meslek liselerine büyük haksızlık yapıldığını söyleyen Işık, “AK Parti iktidarı ile birlikte bu zulüm ortan kalktı. 3 Kasım 2002 tarihinde 28 Şubat fiilen bitmiştir” dedi.

#

22 May 2015 - 12:32 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.