Bakan Işık, Şampiyon Masterler'i kutladı

YÖNETİCİLER DE KATILDI Seka Park Otel'de gerçekleşen sohbet toplantısına Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Masterler Kulübü ve Derneği Başkanı...

YÖNETİCİLER DE KATILDI

Seka Park Otel'de gerçekleşen sohbet toplantısına Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Masterler Kulübü ve Derneği Başkanı Orhan Uzel, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Öztürk, Yüksel Gümüş ve futbolcular katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantı yaklaşık 1 saat sürdü.

 

ARÇİL-ŞOTA… HASAN-CENGİZ…

Takımın sempatik ikizleri Hasan ve Cengiz Furuncu'ya takılan Işık "Trabzonspor'un Gürcü ikizleri Arçil ve Şota'yı bir birinden ayırmak çok zordu. Siz de birbirinize çok benziyorsunuz, ancak ben sizi ikinci kez görsem sanki bir birinizden ayırabilirim" dedi.

 

ÖZTÜRK TEŞEKKÜR ETTİ

Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette Bakan Fikri Işık, Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan için "Sizin bir üyeniz de Şemsettin Bey olacak" dedi. Takımın sorumlularından Hasan Öztürk "Sayın Bakanımız Fikri Işık'a, başarılarımızı desteklediği ve bize zaman ayırdığı çok teşekkür ediyor, maçlarımıza bekliyorum" dedi. Toplantının ardından toplu halde hatıra fotoğrafı çektirilirken, Başkan Orhan Uzel, Işık'a takım flamasını takdim etti. Erdem ÖVÜÇ

#

29 Eki 2015 - 15:39 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.