Balcıoğlu Kandıra’da ikinci tur ziyaretlerinde

AKP Kandıra Belediye Başkan aday adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu Kandıra’da temposunu yükseltti. Balcıoğlu, Kandıra Merkez’de ve köylerde ikinci tur z...





AKP Kandıra Belediye Başkan aday adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu Kandıra’da temposunu yükseltti. Balcıoğlu, Kandıra Merkez’de ve köylerde ikinci tur ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

Kandıra Belediye Başkan aday adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu, aday adaylığını açıkladığı ilk günden beri ziyaretlerine Kandıra’nın her noktasına ulaşmak, her köyün sorunlarını vatandaşların kendisinden dinlemek ve en doğru analizleri bizzat yapabilmek üzere gece gündüz demeden devam ediyor. Balcıoğlu’nun aynı köyleri ikinci kez ziyaret etmesi vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.


TEK TEK SELAMLAŞTI
Av. Emel Ceylan Balcıoğlu Kandıra Merkez’de tüm kahvehaneleri dolaştı, kafe ziyaretinde bulundu, vatandaşlara kendini tanıttı, herkesle tek tek selamlaştı. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Balcıoğlu Kandıra’da yapılabileceklerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.


EV TOPLANTILARI YAPIYOR
Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu Muhtar Erol Taşçı’nın eşliğinde Kurtyeri’nde kadınlarla bir araya geldi, Aydınlık Mahallesi’nde ev toplantısına katıldı. Ziyaretleri sırasında büyük bir ilgi ile karşılanan Balcıoğlu kadınlarla sahillerle ilgili istişarede bulundu, vatandaşların Kandıra sahilleri ile ilgili taleplerini dinledi ve notlar aldırdı. Aday Adayı Avukat “ Kandıra sahilleri Güney sahillerimizi aratmayacak.” dedi.

#

03 Kas 2013 - 12:07 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.