Balık hallerinde yeni av sezonu hazırlıkları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 1 Eylül’de yeni av sezonunun açılmasına az bir zaman kalabalık hallerinde yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsa...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 1 Eylül’de yeni av sezonunun açılmasına az bir zaman kalabalık hallerinde yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Ereğli ve Başiskele Karşıyaka Balık Hallerinde yenileme çalışmaları sürdürülüyor. Tadilatlarının yapıldığı alanlar balık sezonuna hazırlanıyor. Yeni sezon ile birlikte balık halleri yeni görünümleriyle hizmet vermeye başlayacak.

TADİLAT ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

6 bin metrekare alan üzerinde kurulu olan Ereğli Balık Halinde tadilat çalışmaları yapılıyor. 8 adet satış yeri, 1 adet kafeterya ve 8 adet tekne bakım ve ağ onarım alanının bulunduğu alanın tamamında boya ve sıva işleri yapılıyor. Ayrıca 150 metrekare alan güvenlik sebebiyle çitlerle çevriliyor. Hazırlıklar kapsamında çalışmaların bir diğeri ise Başiskele ilçesinde bulunan Karşıyaka Balık Hali’nde devam ediyor. 8 bin metrekare alan üzerinde 12 dükkân ve 1 kafeteryanın bulunduğu alanda çatının sundurmaları uzatılıyor.

KAMERALAR YENİLENİYOR

Mezatta gölge alan oluşturma ve balıkların daha taze kalmasını sağlamak için planlanan çalışmada, dükkân önleri sundurma ile güneşten ve olası yağmurdan korunacak.  Her iki alanda da yapılan tadilatlar ile birlikte alanda bulunan kameraların tamamı da yenileniyor ve yenileri ekleniyor. Hali hazırda bulunan 12 kamera 32’ye çıkarılıyor. Alanlarda 16’şar olarak eşit bir şekilde alanlara monte edilecek kameralar ile 24 saat kesintisiz güvenlik kontrolü yapılacak.

#

20 Ağu 2017 - 13:33 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.