• BIST 90.383
  • Altın 144,409
  • Dolar 3,6117
  • Euro 3,9021
  • Kocaeli : 16 °C
  • İstanbul : 12 °C
  • Sakarya : 16 °C

Balık, Kefken Balıkçısı’nda yenir

Balık, Kefken Balıkçısı’nda yenir
İşletmeciliğini Erdoğan Karagöz ile Mithat Kesikbaş’ın yaptığı Kefken Balıkçısı hizmete girdi. Resmi açılışını Kasım ayında gerçekleştirecek olan işletmede günlük ve taze şekilde yaklaşık 30 çeşit balık sunumu yapılıyor.

Erdoğan Karagöz ile Mithat Kesikbaş’ın işletmeciliğini üstlendiği Kefken Balıkçısı, Yenişehir Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No123/A adresinde hizmete girdi. Resmi açılışını Kasım ayı içerisinde gerçekleştirecek olan işletme, 200 metrekare alandan oluşmakla birlikte 10 personeli ile toplam 120 kişiye hizmet veriyor. İşletmede mevsimine göre 30 çeşit balık bulunuyor.

 

PERAKENDE SATIŞ İMKANI

İşletme sahiplerinden Erdoğan Karagöz, mevsimine göre yaklaşık 30 çeşit balık bulunduğunu belirterek, “Kefken Limanı’ndan aldığımız balıklar direk olarak tezgahımıza geliyor. Buradan da balıkları temizleyip müşterilerimize ulaştırıyoruz. Ayrıca tezgahta perakende satış yapıp müşteri talebine göre balıkları pişirip evlere de servis yapıyoruz” şeklinde konuştu.

 

ADRESE BALIK TESLİMİ

Karagöz, İzmit’in her yerine araçları ile adrese balık teslimi yaptıklarını da kaydederek, “Şimdiki mevsimde tezgahta Hamsi, İstavrit, Mezgit, Turna Mezgit, Deniz Çupra, Deniz Levrek, Çinekop, Sarı Kanat, Lüfer, Kofana, Karagöz, Palamut, Uskumru, Alabalık, Somon, Yerli Somon, Zargana, Kılıç Balığı, Akye, Sardalye, Kalkan, Tekir, Barbun, Torik, Karides, Kalamar, İskorpit ve Kırlangıç olmak üzere günlük ve taze şekilde yaklaşık 30 çeşit balık bulunuyor” dedi.

 

GÜNLÜK BALIK ÇORBASI

İşletmede günlük balık çorbası ile ızgara ve tava çeşitlerinin de bulunduğunu kaydeden Erdoğan Karagöz, “Balıklarımız günlük ve taze. Bu tazeliği korumak için özel fıskiyeli tezgah dolabı kullanıyoruz. Bu şekilde ürünlerimiz tazeliğini gün boyu koruyor. Müşterilerimize her şeyin en tazesini ve en iyisini sunmaya çalışıyoruz. Yaptığımız yemeklerde tereyağı ile mısır ununu özel olarak Trabzon’ dan getiriyoruz” diyerek tüm Kocaelilileri işletmeye davet etti. Emir Hüseyin Özkan

Okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan gazetemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Ensar
20 Ekim 2014 Pazartesi 09:37
09:37
Merhabalar.

Mekan gerçekten şıklığının yanında, Kocaelide gerçekten bu kadar taze ve kaliteli balıkları yiyecek bir mekan bulamazsınız.

İşletmecileri çok güleryüzlü ve dürüst. Tüm kocaeli halkına ben bir vatandaş olarak tavsiye ederim.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Kocaeli Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0 262) 323 39 17-18-19 | Faks : (0 262) 322 75 55 | Haber Yazılımı: CM Bilişim