Balkanlardan Kaflı'ya destek var

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemalettin Kaflı, Gebze Balkan Türkleri Derneği'ni ziyaret etti. Programda AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba,...

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemalettin Kaflı, Gebze Balkan Türkleri Derneği'ni ziyaret etti. Programda AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Gebze Belediye Meclis Üyeleri ve kadın kolları yöneticileri ile birlikte katılan Kaflı, Balkan Türkleri ile adeta kucaklaştı. Gebze Balkan Türkleri Derneği Başkanı İsmail Yılmaz programda yaptığı konuşmada; 'Daha önce bir çok hemşerimizi meclise göndermiştik. Cemalettin Bey daha da yakınımızda. Bizim derneğimizin hem üyesi, hem avukatlığını yaptı. Biz kendisine bu yolda başarılar diliyor. Yanında olacağımızı bilmesini istiyoruz' diyerek Kaflı'ya destek vereceklerini açıkladı.

 

“KOCAELİ’NDE 8 MİLLETVEKİLİNİ ÇIKARACAĞIZ”

Programda konuşan Kaflı; “Yeni Türkiye Sözleşmesi'nde en önemli unsur, insan onurunun korunmasıdır. Biz sanayide, ekonomide, sosyal hayatta insan onurunun korunması için çalışacağız. Hep birlikte ülkemizi 2023 hedeflerine doğru götüreceğiz. Bugün ayrı bir mutluyum. Seçim çalışmalarına siz değerli hemşerilerimle başladık. İnşallah sizlerin de desteği ile Kocaeli'den 8 milletvekilini çıkartacağız” dedi.

#

23 Nis 2015 - 12:33 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.