Balkaya: 2 transfer daha gerekiyor

2 transfer daha yapmaları gerektiğinin altını çizen Balkaya, takımın son durumunu değerlendirdi ve bir ara anlaşmada sorunlar yaşayan ancak takım ile...

2 transfer daha yapmaları gerektiğinin altını çizen Balkaya, takımın son durumunu değerlendirdi ve bir ara anlaşmada sorunlar yaşayan ancak takım ile birlikte çalışmalara devam eden iki oyuncusu Eşref Koçak ve Ömer Şengöz ile ilgili yaşananlar hakkında da bilgiler verdi.

 

DAHA DERLİ TOPLU BİR GÖRÜNTÜ İÇİNDEYDİK

Balkaya, 2-2 sona eren Pendikspor maçına değindi ve şu görüşlere yer verdi. "Her maç için söylüyorum. Skordan ziyade, şu an neredeyiz, oyuncularımın son durumu nedir buna bakıyorum. Pendik maçında, diğer maçlarımıza nazaran daha derli toplu bir görüntü içindeydik. Top bizde daha çok kaldı ve sistem adına daha iyi şeyler yapmaya başladık. Golleri de kişisel hatalardan dolayı yedik. Birini uzaklaştıramadık, diğerini de çıkarken kaptırdık" diye konuştu.

 

SKORA TAKILMIYORUM

Skorun kendisi için önemi olmadığına vurgu yapan Balkaya "Futbolun içerisinde bireysel hatalar var ancak ben oyunun bu tarafına bakmıyorum. Yani bir teknik adam olarak hazırlık maçlarındaki skorları dikkate almıyorum. Tabii ki bu camiadaki herkes sonuçlar hakkında bazı yorumlar yapacaktır. Bu da gayet doğaldır. Pendikspor'u iyi ağırladığımızı düşünüyorum. Kendileri de sağ olsunlar davetimizi geri çevirmedi ve buralara kadar geldi. Bu maçın ardından iki antrenman daha yapıyoruz ve kampı dağıtıyoruz. Salı günü tekrar bir araya geleceğiz.  Bu arada 21 Ağustos'ta Kastamonuspor ile hazırlık maçı yapacağız. Birlikspor ile de 24'ün de olabilir" diye konuştu.

 

EŞREF VE ÖMER İLGİLİ SORUNLARI AŞTIK

Balkaya, Derincespor'un son transferleri Eşref Koçak ve Ömer Şengöz ile ilgili olarak yaşanan sıkıntılara değindi ve "Herkes kendi istediği olsun istiyor. Arkadaşlarımız başkanı yeni tanıdığı için anlaşmada bazı sıkıntılar yaşandı. Ancak Şahin Başkan kendileri ile son kez görüştü ve ara bulundu. Bizde de lisanları çıkmıştı zaten. Dediğim gibi, arkadaşlarımız yeni ve bizim kadar Şahin Başkan'ı tanımadıkları için bazı problemler oldu. Biz ne kadar anlatırsak anlatalım, oyuncu kendisi tanımak istedi. Doğal karşılıyoruz. Şu an için bir problem yok. Sıkıntıları aştık" dedi. Balkaya son olarak 2 transfer daha yapmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

#

17 Ağu 2014 - 12:05 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.