Balkaya: İsmetpaşa'daki atmosfer çok keyifliydi

Devre arasına kadar 35 puan hedeflediklerini söyleyen Balkaya 31 puanın da hiç de fena olmayacağını ifade etti.   KAZANMAK İYİ OLDU Pazar günü dep...

Devre arasına kadar 35 puan hedeflediklerini söyleyen Balkaya 31 puanın da hiç de fena olmayacağını ifade etti.

 

KAZANMAK İYİ OLDU

Pazar günü deplasmanda 2-1 kazanılan Erzincan Refahiye maçı hakkında konuşan Balkaya "İlk yarı baskılıydık, pozisyon üreten taraftık. Rakibimizin 45'te çok net bir tehlikesi vardı. İkinci yarıda kullandığımız korner dönüşü golü yedik. Takım çabuk tepki verdi ve 2-1 öne geçtik. Zor bir deplasmandı. Kazanmamız çok iyi oldu" dedi.

 

31 PUAN DA HİÇ FENA OLMAZ

Devre arasına 31 puan ile girmek istediklerinin altını çizen Balkaya "Pazar günü Çankırı, haftaya da Sivas maçlarımız var. İlk yarının sonunda 35 puan bekliyorduk. Ancak şanssız kayıplar oldu. Açıkçası Payas ve Denizli maçlarında galibiyet bekliyordum. Son iki maçımızı kazanıp devre arasına 31 puan ile girmek istiyoruz. Bu puan da hiç fena değil" şeklinde konuştu.

 

BÜYÜLEYİCİYDİ

Pazartesi günkü Kocaelispor-Tekirdağspor maçında tribünlerin büyüleyici olduğunu belirten Balkaya "Seyircinin olduğu her yer iyidir. Ev sahibi takım için +1 puandır. Pazartesi günkü maçı izlerken eski zamanlarıma gittim. Gerçekten çok büyüleyici ve keyifli bir ortam vardı. Pazartesi günü en az 10 bin taraftar bulmak çok önemli. Tabii ki burası Kocaelispor başka bir yer değil" dedi. Balkaya son olarak takımlarından hangi oyuncuyu istiyorlarsa kulübün menfaatleri doğrultusunda oyuncularını vereceklerini de sözlerine ekledi. ERDEM ÖVÜÇ

#

11 Ara 2014 - 13:31 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.