Balkaya: Savaşan 15 adamım olsun yeter

Ömer'in kendi isteği ile takımdan ayrıldığını belirten Balkaya "Savaşan 15 adamım olsun bana yeter" diye konuştu   BERABERLİK BENİ TATMİN ETMEZ… İ...

Ömer'in kendi isteği ile takımdan ayrıldığını belirten Balkaya "Savaşan 15 adamım olsun bana yeter" diye konuştu

 

BERABERLİK BENİ TATMİN ETMEZ…

İyi oyunlarını sonuca yansıtamadıklarını ifade eden Balkaya "Futbolda her şey neticeye bakıyor. Eğer skor üretemiyorsanız ne yazık ki iyi oyun size puan kazandırmıyor. Maça gelmeyenler de skora baktıkları için ister istemez bu kişilerde ön yargılar oluşuyor" dedi. Yarın oynayacakları Tekirova maçına değinen Balkaya "Tekirova'yı 4 kez seyrettirdik. Her maç farklı bir düzen ile oynadılar. Sahaları küçük. Kapanan deplasman takımları için avantajlı bir saha olabilir ancak bizim maçı almamız lazım. Beraberlik beni tatmin etmez. Yeni Diyarbakır maçındaki gibi bir performans ortaya koymak istiyoruz" diye konuştu.

 

YAKALADIKLARINIZI ATACAKSINIZ…

Devre arasına girdiklerinde ligi Play-Off hattında bitirmek istediklerini ifade eden Balkaya "Devre arasına 5 maç var. İstediğimiz skorları alır, rakiplerimiz de takılırsa devre arasına ilk 4 ya da 5. sırada girebiliriz. Gol bulmanın yanında skoru koruma ile de ilgili olarak bir sıkıntımız var. Sancaktepe maçında ilk 20 dakika 2-0 öndeyiz, ancak sonraki 20 dakikada 2 gol yiyoruz. Bu ligde 1-0, 2-0'lar çok garanti olmuyor. Yakaladıklarınızı atacaksınız." dedi.

 

ÖMER KENDİ İSTEDİĞİ İLE GİTTİ…

Balkaya, geçtiğimiz hafta yolların ayrıldığı Ömer Şengöz ile ilgili olarak "Ömer, başkana yapamadığını, buraya alışamadığını söylemiş. Başkan da şart sunmuş, Ömer de kabul edince yollar ayrıldı. Böyle bir oyuncu grubu varsa şimdiden bıraksın. İnanan oyuncularla bu işler olur. Biz de 15 adam olsun ancak savaşacak adam olsun. Savaştan kaçanlarla işimiz olmaz. Savaşı yarıda bırakmak doğru değildir" şeklinde konuştu.

 

OYUNCULARIMIZI ÜST LİGLERDEN İSTİYORLAR…

Üst lig takımlarından oyuncularına talipliler olduğunu ifade eden Balkaya "Çok takviye düşünmüyorduk. Ama en kötü şartlarda bir santrfor alacağız. 5 maç sonunda ne olacağımız belli değil. Kulübümüzün stratejisinin ne olacağını belirlemedik. Üst liglerden oyuncularımızı istiyorlar. O çocukları tutsak bir türlü, göndersek bir türlü. Bu puanda olmamıza rağmen oyuncularımızın istenmesi de ayrı bir mutluluk tabii ki. İyi şartlar sunan kulüpler olursa, oyuncumuz da gitmek isterse tabii ki kimsenin önünü kapatmayız" diyerek sözlerini tamamladı. ERDEM ÖVÜÇ

#

21 Kas 2014 - 13:52 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.