Bankamatik sahte para verdi: Banka kendini böyle savundu

İddiaya göre, Murat Özyurt isimli bu kişi, Gebze Belediyesi yanında bulunan ATM'lerden para çekmek istedi. Çektiği paraların arasında sahte 50 TL'nin...

İddiaya göre, Murat Özyurt isimli bu kişi, Gebze Belediyesi yanında bulunan ATM'lerden para çekmek istedi. Çektiği paraların arasında sahte 50 TL'nin olduğunu söyledi. Özyurt'un başına gelen bu olayı kendi ifadeleriyle sosyal medyadan paylaştı.

 

BANKA KABUL ETMEDİ

Özyurt, "Herkese Selâmün aleyküm. Başımdan geçen olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Gebze Belediyesi önündeki bir banka ATM’sinden para çektim ve çektiğim paranin içerisinden 50TL sahte para çıktı. Bankayı aradığımda imkansız olduğunu söylediler hiçbir şekilde kabullenmiyorlar. Buradaki mevzu 50TL değil belki de 50TL olduğundan önemli değil. Ama ne insanlik namina birsey kalmis nede vicdan, halsiyet. Ama eminimki bunu yapan banka ATM para yükleyicileri. Uzatmadan söylüyeyim banka dahi olsa kontrol edin ve sayın kimselere GÜVENMEYİN..." ifadelerini kullandı.

untitled-2-132.jpg

#

20 Eki 2017 - 16:49 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

gebzeli - Benimde Yk... bankası atm de kalan paramı, atm de kalan para yok diye inkar ettiler, savcılığa verince 40 gün sonra hesabıma yatırdılar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 16:49
02

ESNAF - banada yarım 50 tl verdi.bankada para koyanlarında bu işlerde parmagının oldugunu düşünüyorum nasıl olurda sayarak bakarak konulan 50 tl yarım oluyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 16:49
01

ziya - Geçen gün benimde başıma geldi..Karamürselde....Benim ki 200 tl.. 3 adet.. hemde Maaşımı o bankadan alıyorum..Veznede kız verdi....Neyse..Ertesi günü işim düşştü..Yine aynı bankaya gittim..O 200 tl ÖDEME için verdim..Kabul olmadı...Aynı İTİRAZ ı da banada yaptılar..diye tehdit ettiler..Sonra kimin aklına geldi yse paraların kenarlarını bi eleman SİLGİ ile kuruttu...Makinadan YÜZAKI ile geçti 600 tl..Sebep..TER den öyle olmuş...!!! Saçmalıkların teptiği bu ülkede her şey NORMAL dir...!!!)))

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 16:49