Baran: Çocukları sokaklardan kurtaracağız

Belediye Başkanı İsmail Baran, birikimli, idealist, vizyon sahibi bir nesil yetiştirmek için Körfez Belediyesi Spor Akademisine her türlü desteği sağl...

Belediye Başkanı İsmail Baran, birikimli, idealist, vizyon sahibi bir nesil yetiştirmek için Körfez Belediyesi Spor Akademisine her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini belirterek, Körfez’in geleceğinin gençlerle birlikte şekilleneceğini söyledi. Körfez’i fiziki açıdan yenilerken, kentin sanat ve spor alanlarında da öncü olması adına çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi, kısa sürede elde ettiği başarılarla Körfez’i dünyaya tanıttı. Dünya ikinciliği ve Dünya üçüncülüğü unvanını eline alan Körfez Belediyesi Spor Akademisi, oluşturduğu profesyonel hizmet alt yapısı ile başarıdan başarıya koşuyor.

 

KÖRFEZ’İN GELECEĞİ AYDINLIK

Bu kapsamda belirli aralıklarla hafta sonlarını spor akademilerinde eğitim gören minik çocuklara ayıran Belediye Başkanı İsmail Baran, çocuklarla birlikte voleybol, basketbol ve futbol oynadı. Çocuklarını spor akademisine getiren veliler ile sıcak ve samimi ilişkiler kuran Belediye Başkanı İsmail Baran, ailelere geleceğin teminatı olan çocukları spor akademilerine getirdikleri için teşekkür etti. Bugünün dünyasında kültürün, sanatın ve sporun çok önemli bir yer tuttuğunu belirten Başkan Baran, “2,5 yıl gibi kısa bir sürede ilçemizde sporu ve sporcuyu desteklemek için birçok spor tesisi kurduk ve spor organizasyonları gerçekleştirdik. Yaptığımız tüm yatırım ve hizmetlerin Körfez’in aydınlık geleceği için. Dünyada en fazla ve genç nüfusa sahip bir ülke olarak, ilçemizin ve ülkemiz geleceği bu salonlarda yetişen sağlıklı yeni nesillere emanet edilecek” dedi.

 

3 BİN 500 ÇOCUK EĞİTİM GÖRÜYOR

Farklı branşlarla ve UEFA lisanslı antrenörlerle eğitim veren spor akademisi, kurulduğu günden bugüne binlerce sporcuya hizmet veriyor. 6-14 yaş aralığında futbol, basketbol, voleybol, güreş, jimnastik ve yüzme branşları ile 3 bin 500 çocuğa 30 profesyonel antrenör tarafından eğitim sunuluyor. Bir ilçe ölçeğinde yapılması ve hayata geçirilmesi çok zor olan bir projeyi kısa bir sürede Körfez’e kazandıran Başkan Baran, spor akademisinin örnek bir akademi olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi. Çocuklarını spor akademisine getirerek geleceklerine önemli yatırımlar yapan aileler Başkan Baran ile sıcak ve samimi ilişkiler kurdu. Çocuklarının geleceğine önemli yatırımlar yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a veliler spor akademisinden duydukları memnuniyeti ifade etti.

#

25 Eki 2016 - 10:24 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.