Baran: Hizmet seferberliği sürecek

Körfez Belediyesi, tüm yönetim kadrosuyla birlikte Afyon İkbal Termal Otel’de 2016 yılı faaliyet değerlendirme ve motivasyon toplantısı gerçekleştirdi...

Körfez Belediyesi, tüm yönetim kadrosuyla birlikte Afyon İkbal Termal Otel’de 2016 yılı faaliyet değerlendirme ve motivasyon toplantısı gerçekleştirdi. Körfez Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye Başkan Yardımcıları, koordinatörler, birim müdürleri, bazı birim şefleri ve şirket müdürleri katıldı. İsmail Baran başkanlığında gerçekleşen ve yaklaşık 7 saat süren toplantıda, birim müdürleri birer sunum eşliğinde proje ve faaliyetlerini tanıttılar.

 

SUNUMLAR YAPILDI

Başkan Danışmanı Yılmaz Pekmezcan koordinatörlüğünde cuma günü başlayıp pazar günü tamamlanan kampta birim müdürleri, 2016 yılında gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin, Başkan ve Başkan yardımcılarına sunum yaptı. Toplantıda, vizyon projeler de gündeme getirildi.

 

“YAPIMI DEVAM EDEN  PROJELER TAMAMLANACAK”

Toplantıda konuşan Başkan Baran, 2016 yılında özellikle yol yapım ve asfaltlama çalışmaları başta olmak üzere her alanda bir hizmet seferberliğinin süreceğini belirterek, “2017 yılında da taahhüt etmiş olduğumuz projeleri hayata geçirmeyi hedefledik. Öncelikle yapımı devam eden projelerimizi tamamlayarak hizmete açacağız. Ayrıca daha önceden planlamış olduğumuz gibi, yeni projelerimizi de yine 2017 yılı içinde hayata geçireceğiz" dedi.

#

17 Oca 2017 - 13:06 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.