Baran: Körfezliler en güzelini hak ediyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yeni haftaya Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ndeki çalışmaları yerinde inceleyerek başladı, çalışmalar hakkında bilgi...

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yeni haftaya Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ndeki çalışmaları yerinde inceleyerek başladı, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İlk olarak fidanlıkta incelemelerde bulunan ve seraları gezen Başkan İsmail Baran, “Halkımızın hak ettiği, nefes alabilecekleri alanları mevsimlik çiçekler ile güzelleştiriyoruz. Bizim halkımız, hizmetlerin en güzelini hak ediyor. Bizler de halkımızın bize olan inancını ve güvenini boşa çıkarmamak için şehrimizin dört bir yanında gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

 

BARAN BİLGİ ALDI

Başkan İsmail Baran’a Körfez’in genelinde yapılacak olan yeni peyzaj çalışmaları hakkında sunum yapılırken, ağaçlandırma çalışmaları hakkında da bilgiler verildi. Özellikle yeni mesire alanları için yürütülen ağaçlandırma çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan İsmail Baran, ilçe genelinde yeni yapılacak olan parklarda kullanılacak oyun gruplarını ve fitnes aletlerini de inceledi. 

#

18 Eki 2017 - 15:51 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.